Skandal na Britanskom dvoru: buduća princeza pokazala – grudi (foto 18+)

Nakon nekoliko prekršaja koje je imala, buduća princeza Megan Markl (36) našla u centru novog skandala.

Naime, u javnost su isplivale nove fotografije na kojima je američka glumica gola.

Na nekoliko njih, Megan je pokušavala da namesti kameru kako bi se fotografisala, a na sebi nije imala nikakav gornji deo koji bi zaštitio njene grudi.

https://twitter.com/MaryBlackHouse/status/974968153263562753

Na drugoj fotografiji ona leži i pozira, a delovi tela su prekriveni rukom.

https://twitter.com/MaryBlackHouse/status/974967996895715333

Da li će ove slike ugroziti planirano venčanje, pokazaće vreme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

britanski dvorgrudi megan markl
Komentari (10)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Mislim da bi buducu Princezu,trebalo pozvati u zvanicnu posetu beogradu,pre nego sto se uda za Princa Harija. Imamo mi ovde boljih prilika za njenu udaju.U beogradu zive sinovi nasih domacih Tajkuna,prema kojima je Njegovo Visocanstvo Princ Hari,gotovo siromasak.Poznato je,da u najsiromasnijim zemljama sveta (kojima pripada i Srbija), ima najbogatijih ljudi.Ta devojka,koju bi Princ za suprugu,ima tako savrsene dojke,da bi bilo steta,da se ne uda za nekog od nasih milijardera.

  • ANDREJ

    Zar smo postali toliko zli,da jednu buducu Princezu,nazivamo kojekavim imenima.Nekada se govorilo,kaako su srpski muskarci dzentlmeni.Izgleda da to vise nije tako.Buduca Princeza,zaista ima divne grudi koje od kako sam na fotkama video,sanjam nocu.! J aznam da je sinonim za zensku lepotu kod nas u Srbiji Karleusa i njoj slicne.! Ali,postanimo ponovo evropljani,uzivajmo u lepotama u kojima uziva ceo normalan svet.Nemojmo mi uvek biti inadzije i ismevaci onoga,sto zaista nije za ruganje.!!!

  • Anonimni

    Pa ovo je princ snob, nema druge, jer ova glumica je placipi****ka teska…Onaj najgori tip, zahteva puno, tezak maintaince, cak nije ni neka lepotica, sise ne racunam u lepotu, to je seks fetish, odvojena stavka. Bice razvoda za 4,5 godina….Ona zna kako da ubedi muskarca da je i na svoju stetu sutne.

  • Anonimni

    Devojčica ima blag oblik mitesera na prsima 😛

  • Mapetovac

    Koje grudi? Pa naši i premijer i predsednik imaju veće.

  • ANDREJ

    Obzirom da je pokazala ovako lepe dojke,buducoj princezi je samo povecan rejting.Pa ko ne bi voleo da u svojoj zemlji ima Princezu sa lepim dojkama,i lepim zdravim jakim nogama.Posle ove objavljene fotografije,dobio sam neodoljivu zelju,da mi u Srbiji sto pre organizujemo referendum po pitanju vracanja Monarhije(naravno ustavne).

  • bambi

    I krava ima sise, pa o tome niste nista pisali.

  • Blajbi

    Vaistinu nemaju!

  • verujem u bolje sutra

    princeze nemaju sise

    • Anonimni

      sta ti znas sta su sise