Skandal na sahrani Arete Frenklin: Sveštenik dodirivao grudi pevačice (foto, video)

Biskup Čarls H. Elis Treći, koji je vodio sahranu slavne pevačice Arete Frenklin, izazvao je veliku pažnju javnosti, pošto su kamere zabeležile kako u jednom trenutku dodiruje grudi pop-zvezde Arijane Grande tokom službe.

Naime, Arijanu, koja je nastupila na sahrani i otpevala pesmu „Natural woman“, biskup je u jednom trenutku zagrlio, a onda desnom rukom dodirivao njene grudi.

– Nisam imao nameru da dotaknem grudi bilo koje žene. Ne znam, pretpostavljam da sam stavio ruku oko nje i možda sam ‘prešao granicu’, možda sam bio previše slobodan i prijateljski nastrojen, ali se izvinjavam – rekao je Elis.

Elis se takođe izvinio zbog neumesne šale, pošto je, videvši listu imena ljudi koji će nastupiti tokom ceremonije, za Arijanino ime mislio da je artikal iz restorana brze hrane „Tako Bel“.

Posle incidenta, društvene mreže su zatrpale oštre kritike korisnika koji su svoje nezadovoljstvo izrazili heštegom #RespectAriana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

areta frenklinarijana grande
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • bambi

    Eh, kada bi se u Srbiji popovi samo zaustavili na ovome. Kada bi ste znali sta se radi po crkvama i manastirima, slogirali bi ste se.

  • Anonimni

    Kasno je sada za izvinjenje 😀

  • Nataša Gajić

    „poludio svijet načisto… između ljubavi i mržnje… šta se hvata“- s… na sahrani (smiješno je…)