Skandal pred finale: Uraganke otužene za plagijat (video)

I dok sa svih strana stižu čestitke i komentari podrške, jer Srbija ove godine ima priliku vratiti da čuveno muzičko takmičenje u svoju zemlju, kao što je to 2007. godine uradila Marija Šerifović s pesmom ‘Molitva’, Italijani tvrde da Uraganke imaju plagijat.

Naime, obožavaoci italijanskog pevača Luke Marzane (21), koji nastupa pod umetničkim imenom Aka 7even, tvrde da je pesma ‘Loco – Loco’ plagijat, i to numere ovog muzičara koja u nazivu ima samo jedno ‘Loco’.

Međutim, Lukina pesma pojavila se kasnije od srpske, u aprili, dok je grupa Hurricane svoju evrovizijsku pesmu javnosti predstavila još u martu. Osim dela u kojem se govori ram-pam-pam, niko skoro nije primetio nikakvu sličnost, prenose mediji.

U večerašnjem finalu Pesme Evrovizije, koje počinje u 21 sat, srpske predstavnice nastupaju pod brojem osam, a Italijani, koji su jedni od glavnih favorita, pod brojem 24.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hurricanepesma evrovizijeplagijat
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • pipi duga devetka

    u svakom slučaju pesma numera ili kako god taj šund da nazovete nije ni blizu onoga što imamo da ponudimo . . sve je plaćeno kod nas tako da i ovakva sr“a prolaze i prikazuju nas koliko smo mali i nikakvi . . .