Skandal: Voditelj dodele Zlatnih globusa izvređao Holivud

Voditelj ovogodišnjih Zlatnih globusa, komičar Riki Džervejs, na dodeli filmskih nagrada održao je uvodni govor u kom je izvređao gotovo ceo Holivud, te o tome ne prestaje da se priča ni satima nakon što je ova svečanost završena.

Proslavljeni komičar u govoru nije štedeo nikoga, ali se nije suzdržavao da nastavi da iznosi svoje mišljenje o kolegama ni kada su počeli da mu žvižde iz publike.
Započeo je prvo da objašnjava zašto mu je dozvoljeno da gostuje uprkos nekim kontroverznim tvitovima iz prošlosti:
“ Srecom po mene, štampa jedva poznaje engleski. I nemaju pojma šta je Tviter“, rekao je, a onda se potrudio da objasni zašto poznate ličnosti ne bi trebalo da se nerviraju oko svojih problema.

„Zapamtite to su samo šale. Svi ćemo uskoro umreti i nema nastavka“, kazao je on.
Komičar se dotakao i glumice Felisiti Hufman koja je odslužila zatvorsku kaznu, a nije štedeo ni striming servise.

„Došao sam veceras u limuzini, a registarske tablice je napravila Felsiti Hufman“, kazao je Džervejs, prenosi Blic.
Nije zaobišao ni ljubavni život Leonarda Dikapria koji je poznat po romansama sa mnogo mlađim devojkama.
„Bilo jednom u Holivudu“ dugo je skoro tri sata. Leonardo DiKaprio prisustvovao je premijeri, a njegova devojka koju je odveo na dejt je do kraja filma bila previše stara“, našalio se on.
Komičar u govoru nije štedeo nikoga, a nije se suzdržavao tokom večeri da iznese ono što ima, pa je nastavio.

“ Ako danas osvojite nagradu nemojte koristiti tu priliku da održite politicki govor. Vi niste u poziciji da držite predavanja o bilo čemu. Vi nemate pojma o stvarnom svetu. Većina vas je manje bila u školi od Grete Tunberg – poručio je Džervejs s pozornice. On se nije ni tu zaustavio pa je dodao: „Zato, ako osvojite nagradu, popnite se na pozornicu, zahvalite svom agentu i svom bogu“, da bi ih potom opsovao.
Dotakao se i teme Džefrija Epstina. Govorio je o seriji „Afterlife“ pa se nadovezao: „Spoiler alert, stiže druga sezona pa se tip ocigledno nije ubio na kraju. Baš kao što se nije ubio ni Džefri Epstin.“
Kad su se začule reakcije publike, Džervejs je rekao: „Ma začepite, svima vam je bio prijatelj.“
Reakcije na njegov govor na društvenim mrežama nisu prestajale: „Riki ubija Holivud. Ovo je neverovatno“, „Najboljih sedam minuta na televiziji u poslednjih 20 godina“, bili su neki od komentara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

voditeljzlatni globus
Komentari (0)
Dodaj komentar