„Skubi Du“ zvezde na ludom kamenu

Odmah po završetku medijskih aktivnosti koje su propratile premijeru filma „Skubi Du“ („Scooby-Doo“) širom sveta, Sara Mišel Gelar (Sarah Michelle Gellar) i njen verenik Fredi Prins Džunior (Freddie Prinze Jr) odlučili su da se venčaju. Ako je verovati američkim medijima, par bi trebalo da se venča nastupajućeg vikenda na jednoj od plaža Kariba.

Gelarova i Prins vereni su još od aprila prošle godine. Po nekim navodima, par namerava da okupi samo najuži krug prijatelja i porodicu na, za medije nedostupno, romantično utočište na prelepim ostrvima. Ceremonija će biti intimna, na skrovitoj lokaciji koja se drži u strogoj tajnosti. Sara i Fredi toliko se trude da lokacija venčanja ostane tajna da su čak i porodicu obavezali na ćutanje.

Što se tiče novca, on nije važan. Par smatra da im je ovo najvažniji dan u životu i učiniće sve da im ostane u najlepšem mogućem sećanju. Nameće se pitanje: ako bude tolike raskoši, kako će poznati holivudski par uspeti da zadrži lokaciju venčanja pod velom tajne pored armije paparaca koji sigurno brižljivo „češljaju“ obalu?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar