Slavna autorka najvećih hitova teško bolesna, bori se za život

Slavna autorka najvećih domaćih hitova, Marina Tucaković, leči se na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Kako javljaju beogradski mediji, Marina se već nekoliko nedelja leči na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Marina boluje od opake bolesti, a kako kaže izvor zdravstveno stanje najpoznatije autorke najvećih domaćih hitova dosta je loše.

https://www.youtube.com/watch?v=N9Fp2nbeMOc

„Svi na Institutu se maksimalno trude da pomognu Marini i da joj maksimalno olakšaju teške dane i bitku za život“, kaže sagovornik.

„Kakva ironija… Samo krajevima nikad ne dođe kraj“, napisala je ona na svom tviter nalogu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

autorkahitoviMarina Tucaković
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • dule

    Dok se Marina ne oporavi, Aci Lukasu će nove, jače i bolje hitove morati da komponuje lično Predsednik ! Uostalom, on je to dobro naučio još iz kampanje za “ Ikeu “ …

  • Miša

    Šteta.Valjda će uspeti da se izbori.Želim joj dobar oporavak.da nastavi da nam izbaci poneki hit kao nekada.

  • ANDREJ

    Marina Tucakovic kraljica tekstova za folk pesme. Veoma dobro zaradjuje,ako se to moze tako reci.Ustvari,pripada samom vrhu dobro stojeceg sloja gradjana srbije.Ona je u velikoj meri zasluzna,sto su takozvane velike folk „zvezde“,kao Fahreta Zivojinovic,Svetlana Raznatovic i sl.postale bogate i slavne.Nadajmo se da ce ozdraviti i da ce i na dalje stvarati pevacku elitu koja ce nasu zemlju i dalje proslavljati u svetu.Ako vec ni po cemu,onda bar po tim pevacicama,mi smo prepoznatljivi kao talentovan narod,koji ima i puno rijaliti programa,koji kod drugih, manje talentovanih naroda,nema.!!!

    • Anonimni

      Pored toga sto si primitivan da u ovakvom trenutku po Marinu sikces sarkazam, trebalo bi malo da se uputis u pop muziku YU 80-ih, da naucis da je Marina bila autor ponajvecih hitova tadasnjice, radeci uz Olivera Mandica, Zanu…