Slavna glumica otkrila tajnu lepote: Podmlađuje se uz pomoć muškog polnog organa

Zvezda filma „Ocean’s 8″, 53-godišnja glumica Sandra Bulok jedna je od najlepših žena u Holivudu, a sada je otkrila koja je njena tajna lepote.

Kako prenosi B92.net Sandra Bulok je gostovala u emisiji poznate voditeljke Elen Dedženeris kada je otkrila da neguje svoje lice kožicom penisa korejskih novorođenčati, a za ovaj neobičan tretman je saznala preko svoje koleginice Kejt Blanšet.

https://www.youtube.com/watch?v=vJB3j2aKLio

Tajna je u mikro hrani koja prolazi kroz kožu lica i generiše kolagen. Nakon tretmana pocrvenite skroz, kao da ste se opekli i to traje jedan dan“, objašnjava ona.

Sandra objašnjava kako to izgleda u praksi.

„Možete ga staviti na bilo koji deo lica, ubacujete ga u pore. Serum se dobija iz matičnih ćelija vezivnog tkiva uzetih iz prepucija .Tretman sam nazvala penis lica i kada shvatite kako je dobar za vaše lice, otrčaćete do svog kozmetičara i reći ‘dajte mi penis’,“ kazala je Bulok u emisiji.

Tokom tretmana, ćelije prepucija ubrizgavaju se u kožu lica mikroiglicama, a tretman podstiče bolju proizvodnju kolagena i elastina, piše britanski „Metro“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nega licasandra bulok
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Faraonn

    …jedino ako se radi ritual obrezivanja kao kod jevreja i muslimana…sve ostalo ne opravdavam za ovako objavljivanje i savjet S.Bulok koja je donirala sa 1.milon dolara post. situaciju malezijskog cunamija…

  • Kamiondžija

    Znači zbog toga i udaraju na Severnu Koreju,mamicu im pedofilsku…!!

  • IGOR

    Mnogo bolji ucinak za podmladjivanje svoje koze lica.Sandra Bulok moze postici,ako dva puta nedeljno,namaze lice svezim ejakulatom mladog muskarca.Danas ne postoji efikasniji za brzo podmladjivanje koze lica,od svezeg ejakulata muskarca.Namaz treba da stoji na licu 3O minuta,potom lice oprati mlakom vodom.