Slavna glumica pokazala neverovatno isklesan stomak u 53. godini (foto)

Da su redovan trening i disciplina put do zdravog i isklesanog tijela, čisti je primer glumica Hale Beri koja se i u 53. godini može pohvaliti neverovatno mišićavim stomakom.

Oskarovka svoje svakodnevne treninge često deli s fanovima na društvenim mrežama, pa se među njenim poslednjim objavama nalazi i fotografija na kojoj ponosno i s osmehom pokazuje trbušnjake.

„Nema bolje osjećaja od postavljanja i postizanja cilja. Jedan od mojih ciljeva bili su vidljivi trbušni mišići i danas sam ih konačno dobila. Osećaj je neverovatan. Ohrabrujem i vas da ostvarite svoj cilj. Postavite cilj veći nego što možete zamisliti i držite se njega. Posao neće biti lagan, ali vredi svake sekunde“, napisala je Beri između ostalog.

Njenu fotografiju podelili su brojni korisnici društvenih mreža uz komentar da im je najveća inspiracija da postanu bolje verzija sebe.

Glumica redovno trenira sa svojim trenerom Pitom Li Tomasom. Kako je ranije govorila, uživa u njegovim treninzima jer su zabavni i iscrpljujući. Njen savet jeste da se svakoj vežbi pristupa polako i pravilno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hali beritrbusnjaci
Komentari (0)
Dodaj komentar