Slavna glumica priznala da i u 82. godini obožava seks i seksi igračke

Džudi Denč, slavna holivudska glumica, novinarima je priznala da ima seksualnu želju i da voli seks i sa 82 godine, piše britanski The Sun. Osim što itekako oseća potrebu i želju za seksom, Džudi može da preporuči i super seks šopove u Londonu jer je tamo redovna mušterija.

„Naravno da me nije prošla želja za seksom. Zar to prolazi?“, rekla je Džudi pred premijeru njenog novog filma „Victoria i Abdul“ u kojem igra kraljicu Viktoriju koja se upušta u prijateljstvo sa slugom iz Indije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

džudi denčseks
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    MOZE DZUDI DENC,KOLIKO HOCE DA ZELI SEKS U 82 GODINI.ALI NJENA IZJAVA JE U NAJMANJU RUKU NEUKUSNA.ZNA SE KAKVA J E VAGINA U TIM GODINAMA,I KOLIKO JE „SPREMNA“ DA PRIMI NABREKLI PENIS.TREBA TU DOSTA MASLINOVOG ULJA,DA ONA „PROKLIZA“.ALI,ONO STO JE U CELOJ STVARI I NAJVAZNIJE.KOJI MUSKARAC CE SVOJ PENIS,“ZLOUPOTREBITI“,DA BI JEDNU STARICU ZADOVOLJIO. I STO JE ISTO TAKO VAZNO.KAKO TO ONA (DZUDI DENC) MISLI,DA BILO KOJI MUSKARAC,MOZE DA SE „NAPALI“ NA TELO STARICE.A STO SE TICE NJENIH VRSNJAKA PO GODINAMA…PA ONI JEDVA NADJU SVOJU „PISU“ U GACAMA,I KADA BAS MORAJU,DA GA VADE,DA BI URINIRALI(UKOLIKO TO VEC NISU UCINILI U SOPSTVENE GACE).!!! SVE JE OVO,VERY,VERY TUZNO I JADNO