Slavna glumica priznala: Zbog botoksa nisam mogla da glumim

Glumica Kortni Koks priznala je da je pre dve godine odlučila da prestane sa korišćenjem filera za lice i vrati svoj prirodni izgled.

Zvezda serije „Prijatelji“ otkrila je i da je celog života smatrala da je najbitnija lepota, pa je zapostavila zdravlje.

– Moraš prihvatiti starenje, a ja sam imala sa tim velikih problema – izjavila je 54-godišnja glumica za magazin „People“.

Kortni nije bila zadovoljna svojim izgledom pa je ubrizgala filere u lice. Međutim, rezultati nisu bili onakvi kakve je želela i lice joj se u potpunosti promenilo posle brojnih estetskih operacija.

– Nisam to shvatala dok jedan dan nisam stala i rekla ‘O, pa ja ne ličim na sebe – priznala je Koks, koja je želela da bude što duže mladolika.

Pre dve godine počela je da „vraća“ svoj stari izgled i uklonila je neke implante koji su počeli da joj stvaraju probleme.

– To je pomalo tužno jer me dovelo u nevolju. Jako sam se trudila da držim korak s vremenom, a zapravo sam samo pogoršala sve –  zaključila je Kortni.

Priznala je da pre desetak godina zbog preteranog botoksa nije mogla da glumi.

– Ja sam glumica, koristim svoje lice da bih nešto odglumila. Tada to nisam bila u stanju zbog botoksa. Osećala sam se jadno. Kad ljudi počnu da petljaju oko svog čela i kad ne mogu da pomere obrve, to je čudno – ispričala je glumica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

botoksfileriKortni Koksstarenje
Komentari (0)
Dodaj komentar