Slavna glumica u kupaćem kostimu pokazala zašto je i dalje jedna od najpoželjnijih žena na svetu

Holivudska glumica Šarliz Teron (46) uživa u Meksiku, destinaciji koja važi kao omiljena među svetskim zvezdama, a pokazala je kakva je bomba u petoj deceniji i pored toga što njeno telo nije možda savršeno.

Naime, Šarliz je pokušala da se sakrije iza ogromnih naočara za sunce, ali niko nije mogao da ne primeti njenu figuru.

Slavna glumica sa majkom Gerdom odmora u Meksiku, a u jednodelnom kupaćem kostimu, bez vrhunske garderobe poznatih dizajnera i sa mokrom kosom, holivudska lepotica zaista izgleda kao bilo koja prosečna devojka.

Dobro je videti poznate lepotice u svakodnevnim izdanjima jer nas podsećaju na nešto jako važno – slike koje viđamo u magazinima i snimci s premijera nisu realni. To je ulepšana stvarnost koja prija oku, ali je često pogubna za psihu. Posebno mladih devojaka koje slede svoje idole i žele da dostignu te nerealne “ideale” lepote.

Njen sjajan izgled pobrao je mnogo komplimenata.

„Vau kakvo telo!“, „San mnogih muškaraca širom sveta“, „Prelepa“, „Nije kao nekada ali je i dalje fatalna“, „Bomba“, „Ova žena ima nešto nestvarno u sebi“, „Predivno izgleda, svaka čast“, neki su od komentara.

Lepotica je nedavno u jednom intervjuu za strane medije javno priznala da možda više nikad neće živeti ni s jednim muškarcem, a sve to u vreme kada se njen bivši partner koga je mnogo volela Šon Pen (59) u tajnosti venčao s 32 godine mlađom devojkom.

– Ne znam da li ću ikada više moći da živim s nekim. Iskreno, taj neko bi morao da kupi kući pored moje. Ne znam da li ću biti sposobna za tako nešto i prestara sam za takva sr*nja – započela je ona.

– Ne fale mi muškarci, nisam se nikad osećala usamljeno i nisam nervozna zbog sastanaka. U mom životu jednostavno trenutno nema prostora za tako nešto, teško bi bilo i da nisam samohrana majka – izjavila je glumica.

– Uživam da idem na sastanke. Radim ono što verovatno većina ljudi radi. Otvorena sam i zabavljam se. Mogu iz zabave da se dopisujem s nekim, ali ne znam da li ćemo završiti u krevetu. Ne znam šta će se dogoditi – objasnila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumicakupačisarliz teron
Komentari (0)
Dodaj komentar