Slavna pevačica na ivici anoreksije: Ugrozila zdravlje zbog 16 godina mlađeg dečka (foto)

Pevačica Selin Dion pre tri godine ostala je bez supruga Renea Angelila koji je izgubio dugugodišnju bitku s opakom bolešću. Iako je posle suprugove smrti izjavila da je utehu našla u trojici njihovih sinova koje smatra najvećim životnim poklonom, pevačica je ipak odlučila da težak period iza sebe i krene dalje.

https://www.instagram.com/p/BtItaaRnyRd/?utm_source=ig_embed

Nakon što su je mediji prošle godine u nekoliko navrata dovodili u vezu sa glumcem Rasel Krouom, Selin je, po pisanju američkih medija, otpočela vezu sa 16 godina mlađim Pepeom Munozom koji je svojevremeno bio član plesne grupe koja je pratila pevačicu na njenim nastupima.

Kako bi oduševila mladog partnera, Selin se podvrgla nezdravnom načinu mršavljenja, te je dugotrajnim izgladnjivanjem ozbiljno ugrozila svoje zdravlje.

Pevačica se protekle sedmice sa partnerom pojavila na Nedelji mode u Parizu, a okupljeni posetioci revija bili su šokirani njenim sablasnim izgledom, budući da je slavna pevačica izgledala ispijeno i umorno, a mnogi tvrde da Selin nikada nije bila mršavija i da je na ivici anoreksije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mrsavostselin dion
Komentari (0)
Dodaj komentar