Slavna pevačica se prepolovila, obožavaoci je napali: Ne ličiš na sebe (foto)

Nakon razvoda od Sajmona Koneckog, pjevačica Adel drastično je smršala, a novom figurom pohvalila se na Instagramu.

Sad se pohvalila fotografijama s božićne zabave, na kojoj je ponosno nosila tesnu crnu haljinu, a frizura i šminka bile su u stilu glamura starog Holivuda.

„Oboje smo pokušali da uništimo Božić, ali nam je Deda Mraz otopio zla srca! Hvala što ste došli na moju zabavu. Svi smo se osećali kao mala deca Ginč. Srećan Božić i srećni praznici svima“, napisala je ispod objave koja je skupila skoro dva miliona lajkova.

Otkriveno je da 31-godišnja pevačica na novoj liniji naporno radi već duže vreme, a čak je angažovala i ličnog trenera uz čiju pomoć je skinula sedam kilograma.

Nakon toga je motivaciju za nastavak vežbanja pronašla na jutjub kanalu trenera Džoa Viksa, poznatijeg pod nadimkom The Body Coach.

Međutim, nisu svi njeni obožavaoci srećni zbog velike promene izgleda britanske zvezde. Neki su komentarisali da više ne liči sebi, a većina je promenu izgleda povezala s razvodom. Dok jedni pišu da „ništa nije bolje od sjaja nakon razvoda“, drugi joj prebacuju da je trebalo da smrša tokom braka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Adelmrsavljenje
Komentari (0)
Dodaj komentar