Slavna teniserka fanove počastila vrelim fotografijama u bikiniju (foto)

Dominika Cibulkova završila je sezonu na 25. mestu WTA liste i posle naporne godine, baterije puni na egzotičnom odmoru.

Slovačka teniserka, koja je u karijeri osvojila osam titula i prošle godine bila 4. teniserka sveta, posle svake sezone ide na odmor u tople krajeve.

Teniserka se sa suprugom trenutno odmara na Maldivima, a bez društvenih mreža ne može. To znači da 29-godišnja Dominika redovno obaveštava svoje fanove u kakvom je izdanju na plaži, pored bazena ili na jahti.

https://www.instagram.com/p/BpjX2ZanITB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

Na Instagramu samo je prati više od 400.000 ljudi, a i ovog puta Slovakinja je na ovoj društvenoj mreži objavila set fotografija u minijaturnim bikinijima.

https://www.instagram.com/p/Bmyl2HflNOK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Dominika Čibulkovateniserka
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Ne vidim otkud ta potreba,koju neko ili neka,ima da salje svoje fotografije,sa intimnih trenutaka na godisnjem odmoru.Mislim da taj nacin,svakodnevnih slanja fotki,koje su snimljene na svakom koraku koju neko ucini,govori mnogo o toj oosobi.Potpuno je jasno,da oni koji na taj nacin,zele da „zgrabe“ ljubav nepoznatih i nevidljivih „pratilaca“,ustvari nedvosmisleno odaaju sebe,kao nedovoljno zrelu i samouverenu licnost,kojoj je virtuelna komunikacija,sa nevidljivim „pratiocima’,ustvari psihicka postapalica.!!!

  • Aleksandar

    Mala je pa diže tange do ramena.