Slavne bebe koje su obeležile 2019. godinu (foto)

Od Megan Markl do porodice Kardašijan, ovo je godina koja će se pamtiti po mnogim slavnim bebama koje su došle na svet sa srebrnom kašikom u ustima.

Džin Atel Fišer

Slavna komičarka i glumica Ejmi Šumer i njen suprug Kris Fišer postali su ponosni roditelji 5. maja.

Šumerova je vest objavila fotografijom iz porodilišta na Instagramu i napisala: „22:55. Naša kraljevska beba je rođena.“

S obzirom na to da se porodila samo nekoliko sati pre Megan Markl, neki njeni pratioci su se našalili da su na svet došle dve kraljevske bebe u jednom danu.

Arči Harison Mauntbaten-Vindzor

Megan Markl i princ Hari dočekali su svoje prvo dete, sina Arčija, 6. maja u 5:26 ujutro.

Kraljevski par objavio je srećnu vest na Tviteru i Instagramu.

„Izuzetno sam uzbuđen što mogu reći da smo dobili dečaka. Majka i dete su dobro. Ovo je bilo najneverovatnije iskustvo koje sam ikada mogao da zamislim“, izjavio je Hari nakon rođenja deteta.

Averi Strajker Galeki

Glumac Džoni Galeki, koji je javnosti poznat kao Lenard iz popularne serije „Štreberi“, dobio je prvo dete s 21-godišnjom devojkom Alanom Majer.

Rođenje deteta su objavili na društvenim mrežama 4. decembra, podelivši fotografiju na kojoj drže ruke svog novorođenčeta.

„Zahvalni i punog srca poželeli smo dobrodošlicu našem predivnom sinu u ovaj neverovatni svet. Hvala vam svima na ljubavi i podršci“, napisao je ponosni otac.

Atlas Noa

Holivudska glumica Šej Mičel, poznata po ulozi Emili Filds u seriji „Slatke male lažljivice“ postala je mama devojčice koju je dobila s dečkom Mateom Babelom.

Srećnu vest je objavila na Instagram uz reči: „Nikad ne puštam.“

Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja, a u vezi su od januara 2017. godine.

Oskar Džejms Remzi

Kuvar poznat po tome što nema dlake na jeziku postao je otac peti put. Njegova 44-godišnja supruga Tana rodila je 4. aprila dečaka Oskara Džejmsa.

Ponosni roditelji su se pohvalili fotografijom iz porodilišta, a Gordon je sina dočekao urnebesnom objavom.

“Nakon tri nagrade BAFTA i jednog Emija, konačno smo osvojili Oskara. Molim vas, pozdravite Oskara Džejmsa Ramzija koji je stigao na svet u 12:58 na ručak”, napisao je Remzi pored fotografije iz porodilišta.

Par je u braku su od 1996., osim Oskara imaju četvoro dece: 21-godišnju Megan, 17-godišnju Matildu i 19-godišnje blizance Holi i Džeka.

Psalm Vest

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan Vest i reper Kanje Vest postali su 10. maja roditelji dečaka kog je rodila surogat majka. Kim je srećnu vest podelila na Tviteru.

“Stigao je i savršen je!” kratko je napisala.

Slavni par već ima ćerke Čikago i Nort, kao i sina Sainta, kojima se sad pridružio i mlađi brat Psalm.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Poznata glumica i antiheroj Dedpul dobili su treću ćerkicu tokom leta, a ime dosad nisu otkrili javnosti.

Naime, ovaj par privatni život drži u strogoj tajnosti pa ni ne čudi što je svet saznao da se zvezda serije „Tračara“ porodila tek kad je devojčica napunila dva meseca.

Blejk i Rajan imaju i dve ćerkice, petogodišnju Džejms i trogodišnju Ines.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebepoznate licnosti
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    For my son, for sparta!