Slavni glumac Lambordžinijem oborio biciklistu, pa dobio šamar

Benedikt Kamberbač navodno je dobio šamar od bicikliste kog je oborio automobilom.

Kako prenose strani mediji, zvezda serije „Šerlok“ učestvovala je u sudaru na ostrvu Vajt u septembru prošle godine. Penzionisani ribar Majkl Lorens opisao je za britanski The Sun da je vozio bicikl seoskim putem u trenutku kada je naleteo Kamberbač svojim Lambordžinijem.

Ribar je morao da se rukom odbrani od vozila, koje ga je oborilo sa bicikla, usled čega je ruka počela obilno da mu krvari.

Kada je glumac izašao iz svog vozila, Lorens, koji ga isprva nije propoznao, lupio je Kamberbaču šamar. Filmski ‘Doktor Strejndž’ skinuo je zatim kačket i ribar je shvatio o kome je reč, a glumac je odmah ponudio da povređenog lokalca odveze u bolnicu. Prema rečima ribara, Benedikt nije protestvovao zbog šamara, s obzirom na ozbiljnost povrede koju je naneo Lorensu.

Policija okruga Hempšir navela je za The Sun da je sudar zabeležen u izveštajima, ali da nisu podnete krivične prijave ni protiv koga i da je stvar rešena preko osiguranja.

Nekoliko meseci pre ovog incidenta, Kamberbač se našao u žiži javnosti kada je jednom povređenom biciklisti, koji je bio žrtva napada, pritrčao u pomoć.Biciklista je oboren u blizini ulice Bejker, u kojoj živi fiktivni lik detektiva koji glumac tumači u popularnoj seriji, a Benedikt je prolazi taksijem i odmah je istrčao napolje da pomogne žrtvi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Benedikt Kamberbačbiciklistaudes
Komentari (0)
Dodaj komentar