Slavni glumac optužen za zlostavljanje, pevačica iznela šokantne detalje veze

Pevačica i muzičarka FKA twigs, rođena kao Tahia Debret Barnet, tužila je glumca Šaju LaBafa za navodno fizičko, emocionalno i mentalno zlostavljanje tokom kratkog zabavljanja 2019. godine.

Ona je za Njujork Tajms opisala taj period kao najgoru stvar koja joj se desila u životu i da joj je želja, kako kaže, da podigne svest o taktikama zlostavljača.

Popularni glumac se oglasio povodom navoda Barnet i druge žene, stilistkinje Karolin Fo, s kojom je takođe bio u vezi, a čije se tvrdnje takođe pojavljuju u tužbi.

„Nisam ni u kakvom položaju da ikome kažem kako su se osećali zbog mog ponašanja. Nemam opravdanja za svoj alkoholizam ili agresiju, već samo racionalizacije. Godinama sam bio nasilan prema sebi i svima oko mene. Imam istoriju povređivanja ljudi koji su mi najbliži. Sramota me je zbog toga i žao mi je onih koje sam povredio. Ne mogu zapravo ništa drugo reći“, naveo je LaBaf u i-mejl poruci Njujork Tajmsu.

Dogodilo se to na putovanju u pustinju izvan Los Anđelesa tokom kojeg je, tvrdi Barnetova, LaBaf probudio usred noći gušeći je. Posle incidenta ga je zamolila da je pusti, tako da je zaustavio vozilo na benzinskoj stanici nakon čega je ona izvadila svoje stvari, a on je potom nastavio da je prati i napada i prema daljim tvrdnjama bacio na pod uz automobil i vrištao na nju.

Kasnije, kaže pevačica, niko joj nije pomogao i kolege su odbacile njene navode, a na policiju nije otišla zbog zabrinutosti za njegovu karijeru i zato što je mislila da je niko neće shvatiti ozbiljno.

Uz njene optužbe nalaze se i one Karolin Fo, stilistkinje koju je LaBaf tokom njihove veze zlostavljao, a koja tvrdi da je glumac jednom prilikom prikovao za krevet dok je bila pijana, udario glavom i raskrvario.

Barnet i LaBaf upoznali su se 2018. godine na snimanju njegovog filma Honey Boy, a nakon toga ubrzo su počeli vezu. Držao je, tvrdi pevačica, pištolj pored kreveta i insistirao je da spava gola. Za nju je izlazak iz veze postao težak, a u proleće 2019. glumac je još jednom sprečio da ga napusti tako da je „nasilno zgrabio“ zaključao u sobu i vikao na nju. U tužbi se navodi da je svesno zarazio polno prenosivom bolešću, a kaže da potencijalnu odštetu od parnice namerava da donira dobrotvornim organizacijama za sprečavanje porodičnog nasilja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumacoptuzbeŠaja Le Bufzlostavljanje
Komentari (0)
Dodaj komentar