Slavni glumac sa ćerkom ne razgovara 20 godina: „Ne znam gde je ni da li sam postao deda“

Slavni glumac Entoni Hopkins nedavno je u jednom radijskom intervjuu govorio o odnosu sa svojom ćerkom, glumicom i pozorišnom rediteljkom Abigejl Harison, sa kojom nije razgovarao 20 godina.

Hopkins je Abigejl dobio s prvom suprugom, kolegenicom Petronelom Barker, s kojom je bio u braku od 1966. do 1972. godine. Ona mu je jedino dete, a ‘odbacila’ je očevo prezime kako bi imala ‘karijeru po svojim uslovima’. Glumac se od Abigejline majke razveo kada je devojčica imala četiri godine i nije bio deo ćerkinog odrastanja.

Kratko su ponovo počeli da komuniciraju 1990-ih, na snimanju filmova ‘Shadowlands’ i ‘The Remains Of The Day’, ali su se ubrzo posle toga ponovno otuđili jedno od drugog.

Hopkins, koji trenutno igra u BBC-ovoj adaptaciji tragedije ‘Kralj Lir’ Vilijama Šekspira, kaže kako ne zna ni gde njegova ćerka živi ni da li je u međuvremenu postao i deda.

– Kao što se u Šekspirovoj tragediji deci ne sviđaju očevi, ne moramo ni mi voleti jedno drugo – rekao je glumac. Hopkins je progovorio i o Holivudi i rekao kako je to mesto podmuklo i otrovno.

– Pogledajte kako ljudi uzimaju sebi za pravo sve te stvari i okružuju se samo ljudima koji će im na sve odgovoriti sa ‘da’. Ne želim da budem u blizini takvih. S tim izrazima ‘divan si’ i ljubljenjem obraza, ne mogu to da podnesem. Tako je mnogo licemerja – objasnio je 80-godišnji glumac, a prenosi 24sata.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

entoni hopkinssvađa
Komentari (0)
Dodaj komentar