Slavni muzičar otkrio da ima rak: ‘Pauziram i krećem s lečenjem’ (foto)

Gitarista Pol Arturs (56), član popularnog engleskog rok sastava Oasis, otkrio je da ima zdravstvenih problema i da se zbog toga na neko vreme povlači sa scene. Arturs, nadaleko poznat kao Bonehead, svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrio je da mu je nedavno dijagnostikovan rak krajnika i da uskoro kreće s lečenjem.

„Hteo bih da vas sve obavestim da ću uzeti pauzu od nastupa neko vreme. Dijagnostikovan mi je rak krajnika. Dobra vest je da imam dijagnozu koja je izlečiva i da ću uskoro započeti s lečenjem. Obaveštavaću vas kako ide, nedostajaće mi članovi benda, ali vidimo se uskoro“, napisao je na svom Tviter profilu.

„Šaljem ljubav jedinom Boneheadu i njegovoj porodici, želim ti brz oporavak, svi mislimo na tebe, vratićeš se na binu pre nego što mogu reći ‘r’ radimo“, poručio mu je Lijam Galager.

Inače, Pok je najpoznatiji kao suosnivač Oasisa, benda čiji je vrhunac bio 90-ih, i kao gitarista i povremeni klavijaturista, a bend je napustio 1999. da bi provodio više vremena s porodicom i decom. Poslednji put pred publikom je nastupio pre samo mesec dana i to s Lijamom na koncertu za “Teenage Cancer Trust“ u The Royal Albert Hallu. S bivšim kolegom iz Oasisa nastavio je saradnju i na drugim projektima.

Bonehead je bio redovni član na turnejama benda i nastupima, a trebalo je da se pridruži Lijamu na njegovom dugo očekivanom povratku u Nebvortu u junu, piše Dejli Mejl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bolestmuzičar
Komentari (0)
Dodaj komentar