Slavni reditelj pobrkao lončiće: Za njega Jugoslavija još postoji

Novi, deseti film, Kventina Tarantina “Bilo jednom u Holivudu”, već je obišao filmske festivale, a uskoro će ugledati i svetlost dana u domaćim bioskopima.

Do tada, reditelj uveliko priča o pričama i likovima koji nas u ovom ostvarenju očekuju, kao i tome kako je tekao proces snimanja i rada sa zvezdama kao što su Bred Pit, Leonardo Di Kaprio i Margo Robi.

U podugačkom intervjuu za “Deadline” istakao se jedan zanimljiv odgovor u okviru kog je reditelj pomenuo Jugoslaviju.

Kada ga je novinar pitao da li je scenario za “Bilo jednom u Holivudu” pisao dok je na umu imao Breda i Leonarda da glume glavne likove, Tarantino je rekao:

“Ne. Bio bih idiot kada bih pisao s Bredom i Leom na umu, jer nisam znao u tom trenutku da li ću moći da ih dobijem za film. Bred je mogao da radi neki film u Jugoslaviji sedećih devet meseci, a ja nisam želio toliko da čekam”, istakao je Kventin, a prenosi Mondo.

Dok nije jasno da li je Tarantino upoznat s činjenicom da Jugoslavija kao država ne postoji još od 1992. godine, verovatno je da je primer rada u ovoj “državi” iskoristio kako bi opisao odlazak u neku “zabit”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jugoslavijatarantino
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Jugoslavija nepostoji od nastanka zajednice Srbije I Crne Gore.Odakle ste vi sto komentarisete.Jugoslavija bila do 2003.

  • Matori

    Polako drugari … Film „Đango“ Tarantino je radio sa proslavljenim srpskim crtačem Rajkom Miloševićem – Gerom. Tako da zna i predobro celu našu situaciju, ali je pod Gerinim uticajem ( Gera je oženjen beogradskom Hrvaticom i žive u Barseloni ), veliki navijač jugoslovenstva …

  • Dane

    Ne mora da znači da ne zna, nago je skratio rečenicu „na prostoru bivše Jugoslavije“. A sve i da ne zna, nebitno je. Bitno je KOLIKO i ŠTA POLITIČKE ĆURKE i ĆURANI znaju !

  • David

    Jedan od mnogobrojnih dokaza da nažalost manjak obrazovanja i slava NE idu zajedno i Šta? Nikom ništa

    • Dzoni

      A znas li ti, care, gde je recimo Gvajana? Ili gde su tacno Marsalova ostrva? O americkim stejtovima da ne pricam. Cuj manjak obrazovanja. Najvise volim kad se Srbi loze kako znaju geografiju.

      • AA ( americki alah)

        kako lepo ime imas dzoni. Ko te je to krstio?

      • Dzoni

        Sta drugo ocekivati nego Ad hominem. To je nadimak, znas: Nikola, pa Nidzo, pa satrovacki Dzoni.