„Smrtna kazna“ i „Balls of Fury“ debitovali u SAD

Tinejdžerska komedija „Kul momci“ („Superbad“), koja je bila najgledaniji film protekle dve nedelje u američkim bioskopima, našla se ove nedelje na drugom mestu top-liste. Ovaj hit film dosad je zaradio preko 90 miliona dolara, tako da ozbiljno pretenduje da postane blokbaster.
Na trećem mestu liste debitovao je film „Balls of Fury“. Ova parodija na filmove koji ističu borilačke veštine junaka približava nam svet ekstremnog pingponga. U tom svetu konkurencija je oštra a ulozi su ogromni. Glavne uloge poverene su Kristoferu Vokenu (Christopher Walken), Džordžu Lopezu (George Lopez), Megi Kju (Maggie Q), Robertu Patriku (Robert Patrick) i Aiši Tajler (Aisha Tyler).
Bivši pingpong šampion Rendi Dajtona regrutovan je od strane FBI agenta Rodrigeza za tajnu misiju. Rendi je odlučan u nameri da povrati svoju nekadašnju slavu, ali i da tako istera na čistac Fenga, ubicu njegovog oca, koji je u vrhu liste najtraženijih begunaca FBI-jeve liste. Međutim, pauza u profesionalnom bavljenju pingpongom bila je preduga, tako da je Rendiju potrebno da oformi svoj tim. Svi putevi vode do Fengovog misterioznog imanja usred džungle, gde se održavaju najizazovniji pingpong turniri. Sada je na Rendiju da ispuni svoju misiju.
Osmo mesto zauzeo je još jedan novi film – „Death Sentence“, u kome je glavna uloga poverena Kevinu Bejkonu (Kevin Bacon). On igra čoveka blage naravi koji vodi miran i uređen život sve do jedne užasne noći, kada postaje svedok događaja koji će ga zauvek promeniti. Sada je jedino osećanje koje ga pokreće u životu želja za osvetom.
U ovom napetom trileru koji je režirao Džejms Ven (James Wan), poznat po režiji filma „Slagalica strave“ („Saw“), pred Bejkona igraju Garet Hedland (Garrett Hedlund), Keli Preston (Kelly Preston) i ponovo Aiša Tajler (Aisha Tyler).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

balls of furyfilmfilmkul momcismrtna kazna
Komentari (0)
Dodaj komentar