Snima se „Pink Panter 2“

Nedavno je završena pretprodukcija nastavka američke komedije „Pink Panter“, rimejka istoimene francuske komedije koju je proslavio Piter Selers (Peter Sellers) u ulozi inspektora Kluzoa. Tokom ovog meseca je najavljen i početak snimanja filma „Pink Panter 2“ („Pink Panther 2“).
Stiv Martin (Steve Martin) će se ponovo naći u ulozi trapavog inspektora Kluzoa, a Žan Reno (Jean Reno) i Emili Mortimer (Emily Mortimer) će takođe reprizirati uloge koje su tumačili u prvom delu. Staroj ekipi u novom filmu će se pridružiti plejada vrsnih glumaca poput Džona Kliza (John Cleese) u ulozi inspektora Drajfusa, dok će Endi Garsija (Andy Garcia), Alfred Molina (Alfred Molina) i Aišvaraja Rai (Aishwarya Rai) tumačiti uloge detektiva i eksperata koji će se udružiti s Kluzoom kako bi priveli pravdi neuhvatljivog zločinca koji krade dragocenosti širom planete.
Pevačica i glumica Bijonse Nouls (Beyonce Knowles) odbila je da reprizira ulogu Zanije iz prvog dela, te je u nastavku sličnu dužnost preuzela Ema Banton (Emma Bunton), jedna od pevačica grupe „The Spice Girls“. Bantonova je potvrdila svoje učešće u filmu na pres-konferenciji održanoj povodom ponovnog okupljanja ove grupe. Ona će tumačiti ulogu Majli Bekster.
Novi film će režirati Harald Zvart (Harald Zwart), poznat po filmovima „Jedna noć u baru“ i „Agent Kodi Benks“ („Agent Cody Banks“), koji je ovu dužnost preuzeo od Šona Levija (Shawn Levy). „Pink Panter 2“ očekuje se u svetskim i domaćim bioskopima sredinom februara 2009. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmfilminspektor kluzopink panterstiv martin
Komentari (0)
Dodaj komentar