Sofija Vergara objavila vruć snimak u tangama i oduševila milione (video)

Glumica Sofija Vergara (49) svoje obožavaoce na Instagramu oborila je s nogu svojom najnovijom razgolićenom objavom. Ona je podelila vreli snimak star 22 godine.

Sofija na snimku pozira na plaži obučena u crni tanga bikini koji je istakao njene zanosne obline. Lepa glumica je zauzela vruće poze dok zavodljivo gleda prema kameri.

Video prikazuje sve njene bujne atribute u krupnom planu, ali ipak snimatelj se na kraju fokusirao na njeno lice. Sofija je tada imala 27 godina.

„Pre 22 godine, Kolumbija“, napisala je kratko Sofija u opisu objave, a oduševljeni fanovi nagradili su je brojnim lajkovima i komplimentima, pa su joj poručili da je bila i ostala prekrasna.

„Predivna si“, „Lepo izgledaš i tada i sada“, „Bila si i ostala prekrasna“, „Kakva žena!“, „Ovo je sve što mi treba danas“, komentarisali su.

Glumica svojim novim fotografijama dokazuje da se skoro uopšte nije promenila, i da su godine za nju samo broj.

U razgovoru za „SELF“ magazin priznala je: „Jedem puno voća i povrća i često kuvam sveže meso. Počastim se sladoledom i desertom, ali to radimo tokom vikenda. Trudim se da se kontrolišem tokom nedelje“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

snimakSofija Vergara
Komentari (0)
Dodaj komentar