Šok i tuga: Alek Boldvin se oglasio nakon tragedije na snimanju filma

Holivudski glumac Alek Boldvin izjavio je danas da mu je „srce slomljeno“, nakon što je filmska radnica usmrćena kada je pucao iz scenskog pištolja na setu filma u Novom Meksiku, i dodao da sarađuje u policijskoj istrazi kako bi se utvrdilo kako je došlo do tragičnog incidenta.

„Nema reči kojima bih mogao da prenesem svoj šok i tugu u vezi sa tragičnim nesrećom koja je odnela život Haline Hačins, supruge, majke i naše koleginice kojoj se duboko divimo. U kontaktu sam sa njenim mužem, upućujem saučešće njemu i njegovoj porodici. Srce mi je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih koji su poznavali i voleli Halinu.“ napisao je Boldvin u objavi na Tviteru, prenosi Rojters.

Scenski pištolj iz kojeg je ubijena Hačins i ranjen Souza na setu novog filma Aleka Boldvina sadržao je jedan pravi metak, saopštio je sindikat radnika Holivuda u dopisu svojim članovima.

„Glavni glumac je slučajno ispalio jedan pravi metak, koji je pogodio direktorku fotografije Halinu Hačins i režisera Džoela Souzu”, navodi se u današnjem dopisu lokalne podružnice Međunarodnog saveza pozorišnih i scenskih radnika (IATSE), koji su preneli “Varajeti” i “Indivajer“.

Holivudski glumac Alek Boldvin nesrećnim slučajem usmrtio je direktorku fotografije i ranio reditelja, kada je u četvrtak ispalio hitac iz scenskog pištolja na snimanju filma u Novom Meksiku, saopštile su lokalne vlasti.

Boldvin, koji je na sopstveni zahtev saslušan i nakon toga pušten, upucao je i ubio Halinu Hačins, direktorku fotografije filma „Rust“ i ranio Džoela Souzu, reditelja filma, na ranču Bonansa Krik, popularnoj filmskoj lokaciji južno od grada Santa Fea, navodi se u saopštenju kancelarije lokalnog šerifa.

Hačinsova je helikopterom prevezena u Univerzitetsku bolnicu u Novom Meksiku, gde je konstatovana smrt, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar gde je podvrgnut lečenju zbog zadobijenih povreda.

Težina njegovih povreda nije mogla odmah biti utvrđena.

Šerifova kancelarija je saopštila da nije podignuta optužnica i da istražuju pucnjavu i ispituju svedoke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

alek boldvin
Komentari (0)
Dodaj komentar