Šok na dodeli Emija: Nikol Kidman poljubila glumca, njen muž samo gledao (video)

Sinoć je u Los Angelesu održana 69. dodela nagrada Emi za najbolja televizijska ostvarenja. Najviše nagrada odnela je hvaljena serija „Sluškinjine priče“.

Ova serija osvojila je Emi u kategoriji najbolje dramske serije. Emi za najbolju glavnu glumicu u kategoriji dramske serije osvojila je Elizabet Mos iz serije „Sluškinjine priče“, glumica En Doud iz iste serije proglašena je najboljom sporednom glumicom. U ostalim kategorijama ova serija dobila je još tri Emija. Nagradu za najbolju komediju osvojila je serija Veep, a Džulija Luis – Drajfus osvojila je nagradu za najbolju ulogu u komediji.

https://www.youtube.com/watch?v=svRyZk3Qt0g

Donald Glover slavio je kao najbolji glumac u kategoriji komedije. HBO-ova serija „Male laži“ osvojila je Emi u kategoriji mini serije i u ovoj kategoriji Nikol Kidman proglašena je najboljom glumicom, a Aleksander Skarsgard osvojio je nagradu za najboljeg sporednog glumca.

Nikol je bila toliko uzbuđena što je Aleksander, koji u seriji glumi njenog supruga, osvojio Emi, pa ga je poljubila u usta, a njen pravi suprug ovaj je prizor posmatrao sa osmehom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Aleksander Skarsgardnikol kidman
Komentari (0)
Dodaj komentar