Šok za šokom: Pokazala dlakavo međunožje i uzburkala strasti

Starleta koja je nedavno dobila svoj tok šou pokazala je neobrijano međunožje na fotografiji koju je objavila na Instagramu. Fotka je uskoro izbrisana, ali Amber to baš i nije pogodilo, prenose mediji u regionu.

Ono kad ti Instagram izbriše tvoju genijalnu feminističku objavu ali ti je svejedno jer su je već svi uočili, napisala je Amber Rose (33) pored snimka na kome koluta očima.

– Prijavio sam fotografiju jer se radi o očajničkom potezu kog je ona predstavila kao feminizam – napisao je jedan od 15 miliona Amberinih pratitelja.

Dok su je neki izvređali da je vulgarna, drugi su je oduševljeno hvalili zbog – ‘hrabrog poteza’.

– Pravila o cenzuri delova tela nemaju smisla. Odlična si, moj si idol! – glasi jedan od pozitivnih komentara.

Na spornoj fotografiji, Amber leži na stepenicama. Ogrnuta je crnom bundom, grudi joj pokriva crni bikini, a oči sunčane naočare. Ali u cijeloj ‘kombinaciji’, izostale su gaćice pa je Rouzova pokazala neobrijano međunožje.

– Ima više dlaka među nogama nego na glavi – rekao je jedan od komentatora, dok se drugi našalio da će Amber trebati ‘motornom testerom da odstrani te dlake’.

– Producent Rob Dauber napraviće od Amber uspešnu voditeljku kao što je to učinio s Rozi O’Donnell i Martom Stjuart – rekao je nedavno izvor blizak Amber.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

amber rouzmeđunožje
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    U potpunosti se slažem.

  • Viktor Rotmiler

    To sto su manekenki Amber,na Instagramu izbrisali fotku,sa „razbarusenim“ dlakavim medjunozjem…ravno je zlocinu,prema nama,milionima muskaraca koji obozavaju devojke sa sto cupavijim medjunozjem.Ove izbrijane,vec su nam se smucile.obrijana devojka izmedju nogu,lici mi na invalida.Cim se depilira izpod pazuha,i medju nogama,zene gube potpuno seksualnost. isto to,vazi i za depilirane muskarce.Prave zene,ne mogu ni kafu da popiju sa depiliranim muskarcem.Kod depiliranog muskarca,Penis visi,kao neka gola gusenica,izgleda,kao puz golac.Bljak,i na jedno i na drugo depilirano…