Šokantno priznanje glumice: Drogirala sam se zajedno sa ocem (foto)

Glumica Džejmi Li Kertis u nedavnom intervjuu za časopis Varajeti otvoreno je progovorila o svojoj borbi s zasvisnošću, a otkrila je i da se neko vreme drogirala zajedno sa svojim ocem, glumcem Tonijem Kertisom.

„Znala sam da tata ima problema, a imala sam i ja pa smo delili drogu. Bilo je trenutaka kad sam ja bila jedina od njegove dece koja je htela da razgovara s njim. Imala sam šestoro braće i sestara, a sad ih imam petero. Moj brat Nikolas umro je od predoziranja heroinom kad mu je bila samo 21 godina“, ispričala je glumica.

S ocem je, kako priznaje, delila kokain.

„Bio je to jedini put kad sam uzela kokain i taj jedan put je bio s njim. On je neko vreme bio čist, oko tri godine trudio se da se odvikne, ali nije potrajalo“, rekla je Džejmi.

Toni je 2010. godine preminuo od srčanog udara u 85. godini, a glumica je punih 10 godina bila zavisna od tableta protiv bolova.

„Stalno sam uzimala opijate, krala sam ih, lagala. Niko nije znao. Niko“, priznaje.

Tek je u februaru 1999., kada se prvi put prijavila na odvikavanje, svoju zavisnost priznala suprugu Kristoferu Gestu, s kojim je u braku 33 godine.

„Odlučila sam da prekinem taj ciklus koji je uništio živote generacijama moje porodice. To što sam ostala trezna je bilo moje najveće životno dostignuće. Veće od toga što sam pronaša muža, veće od toga što imam dvoje dece, veće od bilo kojeg poslovnog uspeha. Veće od svega“, rekla je glumica, koja je ‘čista’ već 20 godina, ali i dalje posećuje sastanke lečenih zavisnika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

drogaDžejmi LI Kurtisglumica
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Kao da je to nešto čudno u Americi. Tamo je pravo čudo kad se neko NE drogira.

  • Nataša Gajić

    Ne idu mi promjene raspoloženja, a njemu ne „sjede“.- ovisnici od ljubavi (trač)