Spremna za Vimbldon: Danska teniserka u reklami potpuno gola (foto)

Danska teniserka Karolina Vozniacki (26) skroz je zasijala u reklami uoči Vimbldona. Za ESPN je snimila nekoliko fotografija na kojima je skroz – gola!

– Vozniacki je spremna za Vimbldon – stoji u opisu.

Trenutno šesta teniserka sveta u karijeri je zaradila 23 miliona dolara, ali još nije osvojila ni jedan Gren Slem. Najbolji rezultat ostvarila je na US Openu gde je u finalima gubila 2009. i 2014. godine, a prva teniserka sveta bila je 11. oktobra 2010.

U slobodno vreme bavi se maratonom – debitovala je u Njujorku i istrčala celu trku za tri i po sata, a stigne da radi i kao fotomodel.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

karolina vozniacki
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Blajbi

    Carolini to nije prvi put da je trcala gola po terenu….

  • Viktor Rotmiler

    Mislim da je velika steta,da ovako dobra macka,ne iskoristi svoje idealno gradjeno telo,kao foto model.a i kao animir dama,u nekom ekskluzivnom nocnom baru,za bogate muskarce,koji znaju da cene tako bozanstveno zensko telo.Tenis je isuvise glup nacin,da se fizicki iscrpljuje.Tenis je sport za neobrazovane muskarce,i zene,kojima Bog nije podario,sve one darove, koje samo On moze da podari.Ova lepa devojka,prava je radost za oci svakoga muskarca.A za onog,sa kojim ode u postelju…taj je dodirnuo samo Nebo,taj je vec…stigao u Raj…

    • kojeimedadam

      Preteruješ…:think: