Srpkinja svojom lepotom osvaja Holivud: Govori šest jezika, a ima telo boginje

Mlada srpska glumica Teodora Đurić preselila se nedavno u Los Anđeles gde je snimila nekoliko filmova.

Teodora je glumica srpsko-nemačkog porekla. Roditelji su joj Srbi koji su se preselili u Dizeldorf, gde je Teodora i rođena.

Ona je studirala modni dizajn i menadžment u Hamburgu, ali ljubav prema glumi bila je jača, pa je odlučila da se posveti tom pozivu. Svestrana Teodora govori šest  jezika, a svirala je i klavir i bavila se baletom.

Međutim, to nije sve. Lepa brineta sarađivala je sa najvećim svetskim brendovima poput Diora, Pacco Rabanne, a krasila je i naslovne strane svetskih magazina.

Teodora je snimila i nekoliko muzičkih spotova i reklama, a glumila je u filmovima „PayDirt“, „Männerhort“, „Ebenda“ i „One Hit Wonder“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumicaholivud
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • bambi

    Da Zoki, ali nasi ljudi pate od svega sto je sa Zapada a stide se svog porekla, svoje kulture, istorije, tradicije. Cak i nas kralj je znao sest jezika al’ nekako mu srpski nije bas toliko svideo?!

  • Zoran

    Teodora ne može da bude srpsko-nemačkog porekla za to što su joj oba roditelja Srbi. Rođenjem u Nemačkoj ne dobijate nemačko poreklo nego samo državljanstvo. Inače je zaista prelepa.

  • ANDREJ Nisam robot

    Lepota i sve sto Teodora poseduje,jos jedna je potvrda,koliko je dobro mesanje krvi,pomesanost nacionalnog porekla.Pa naravno da je teodora tako savrsena,kada joj je otac nemac majka srpkinja…..