Srpska pevačica najzad otvorila dušu (foto)

Iako je imala mnogo ljubavnih problema proteklih nekoliko meseci, Nataša Bekvalac ne posustaje. „Čemu život ako ne verujete u ljubav?“, upitala je.

Natašina prijateljica Bojana napisala je tekst inspirisan njenim životom jer su neko vreme provele zajedno.

– Nisam zaplakala kada sam pročitala reči jer sam ja svoje isplakala, više ne plačem. Moram priznati da sam se naježila kada sam ju čula, a to mi se dugo nije dogodilo. Znala sam da je to to i da je moram snimiti – rekla je Nataša.

Nataša je, dok nije radila, počela više da ceni posao kojim se bavi i shvatila da ne može da živi bez muzike.

– Nemam mnogo vremena da bih se osvrtala na prošlost, na pogrešne izbore i loše ljude. Imam dvoje dece različitih uzrasta koja zahtevaju moju punu pažnju, i posao koji obožavam. Fokusirala sam se na kćeri i karijeru – rekla je Bekvalac i dodala da uživa u svemu što joj se trenutno događa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Nataša Bekvalac
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Njoj je, ipak, najbolje na Ibici (zna se zašto)

  • bambi

    E ajde vise stom Natasom oladite malo. Ona je pravi simbol kakva ne treba da bude majka. Ako nju nije sramota da ne da bivsem muzu da bude sa svojim detetom podjednako i ako je nije sramota da na pola sata nedeljno dete vuce po onim Socijalnim ustanovama medju sipkama celicnim i svom onom prljavstinom, onda svaka joj cast. Samo nju vrte na sajtovima u natrcenim nekim pozama, i mi sada treba da je zalimo, ona je jadna i ne znam sta? Napravila je ono cega se stidi i cega ce se stideti citavog zivota a mediji joj samo sluze da se iza njih sakrije.