Šta je uradio s licem: Tom Kruz izgledom zabrinuo obožavaoce (foto)

Glumac Tom Kruz sa sinom Konorom u subotu je bio na bejzbol utakmici u Oracle Parku u San Francisku. Njegova pojava nije prošla nezapaženo jer su ga brojni fanovi, ali i fotografi snimili.

Slavni 59-godišnji glumac na snimcima i fotografijama ima osmeh od uva do uva, ali njegovi obožavaoci su primetili da izgleda drugačije nego ranije.

Korisnici Tvitera neprestano dele njegove najnovije fotografije i pitaju se šta se dogodilo s Tomovim licem. Nije im jasno da li se Tom ugojio ili mu je lice iz nekog razloga natečeno.

„Tome, šta si uradio sa svojim divnim licem? Tako sam se razočarala kada sam te videla na tribinama. Prestani da stavljaš s**nja u svoje lice, molim te“, „Ili je uradio nešto s licem ili se ugojio“, „Šta se dovraga događa s njegovim licem? Je li to neka alergijska reakcija?“ neki su od komentara.

Bilo je i onih koji su branili Kruza u ovoj situaciji.

„Ne volim Toma, ali stvarno mi je muka od toga što se na Tviteru sprdaju zbog njihovih promena u težini. Ljudi mogu da dobiju ili izgube na težini i to stvarno nije vaša stvar“, „On i dalje izgleda odlično za svoje godine“, pisali su ljudi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumaclicetom kruz
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Meni,na ovoj fotografiji izgleda kao da se ugojio. ,ni namanje ne izgleda deformisano lice.

  • Anonimni

    Botoks, misli da može da se vrati u 30-te godune. E, ne može bajo