Šta joj se događa? Selin Dion je šokirala drastičnom promenom (foto)

Promenu stila Selin Dion (49) ‘nadzire’ i sprovodi poznati stilista Lau Roač. Pevačica koja je trenutno u Parizu svakog dana oduševljava, ali i iznenađuje modnim kombinacijama kakve se na njoj nikada ne viđa.

Dion je jednom prilikom osvanula ‘od glave do pete’ u kreacijama modne kuće Balmain. Majicu sa printom tigra uparila je sa visokim čizmama, a preko svega je ‘nabacila’ glomazni kaput sa printom zmijske kože. Dobro raspložena pevačica je, čim je izašla iz svog hotela, spremno potpisivala autograme okupljenim obožavaocima.

Nekoliko dana ranije, Kanađanka je osvanula u modroj širokoj trenerci, a drugom prilikom obukla je kožne pantalone vredne 100.000 dolara.  Lau Roač oblačio je zvezde poput Ariane Grande, Džesi J i Brendi, a američkoj javnosti najpoznatiji je kao jedan od članova žirija u šou ‘America’s Next Top Model’.

Dok su neki fanovi oduševljeni promenom Selininog imidža, drugi smatraju da je stilista ‘preterao’.

– Ništa od ovoga joj ne stoji, pogotovo otkad je jako smršala – napisao je jedan tviteraš.

Pevačica je početkom prošle godine izgubila supruga Renea, koji je umro od posledica raka grla, a nedugo nakon toga bitku sa istom vrstom raka izgubio je i njen brat Danijel.

Selin se mesecima borila sa depresijom ali kasnije je odlučila da nastavi svoju svetsku turneju. Iako je vidno smršala i zabrinula svoje prijatelje jer je tugu ‘utapala’ u alkoholu i tablete, Dion u poslednje vreme izgleda dosta srećnije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

selin dion
Komentari (0)
Dodaj komentar