Šta učini život u Monaku: Jelena Đoković zaboravila srpski jezik? (video)

Supruga najboljeg srpskog tenisera, Jelena Đoković broji dane do rođenja drugog deteta, a za to vreme fanovi su uspeli da ‘iskopaju’ neke stare snimke.

Naime, Noletova supruga je često predavač na prestižnim Univerzitetima, pa tako nije zaobišla ni beogradski.

I upravo odatle je i ovaj urnebesan snimak na kome se gospođa Đoković ‘bori’ da održi predavanje na srpskom jeziku.

Jeleni je na nekoliko trenutaka ‘zablokirala’ pa nije mogla da se seti kako se na srpskom izgovaraju pojedine reči, te su joj studenti koji su je pažljivo slušali pomagali u prevodu sa engleskog na srpski, prenosi Kurir.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jelena djokovićsrpski jezik
Komentari (17)
Dodaj komentar
  • gastarbajter vec 30 god.

    JAAADNO

  • lice i nalicje

    zaboravi covek i majku rodjenu, ako mu krene dobro kamo li jezik. kao onaj sto je za 6 meseci zaboravio je kako se zove grabulja dok nije joj stao na zub i dobio po nosu. nasa posla evropska…

  • Anonimni

    Kakva gomila kompleksaša komentariše na ovoj krstarici

  • Anonimni

    Jelena Djokovic je visoko obrazovana mlada zena.Studirala je na prestiznim Univerzitetima (ne na „Megatrendu“) Doktorirala je Istoriju Umetnosti.To sto postepeno zaboravlja srpski jezik,pa to je sasvim normalno i uobicajeno, za ljude koji dugo zive u inostranstvu.Velika je sreca,sto ce njena deca nauciti perfektno da govore velikim svetskim jezicima.Naa srpski jezik,ima cisto lokalno znacenje.!

    • Petar Smiljanić

      Dobro je što su takvi kao ti anonimni.

  • ANDREJ

    Jelena Djokovic je visoko obrazovana mlada zena.Studirala je na prestiznim Univerzitetima (ne na „Megatrendu“) Doktorirala je Istoriju Umetnosti.To sto postepeno zaboravlja srpski jezik,pa to je sasvim normalno i uobicajeno, za ljude koji dugo zive u inostranstvu.Velika je sreca,sto ce njena deca nauciti perfektno da govore velikim svetskim jezicima.Naa srpski jezik,ima cisto lokalno znacenje.!

  • Anonimni

    Moja sestra zivi oko 30 godina van Srbije jos je zavrsila Jugoslovensku knjizevnost pa kad dodje leti na odmor cesto joj se desi da ne moze da se seti srpske reci

  • Ena

    Jelena je jadna mala seljoberka.Novac i slava ne usrecuju.Mozda bi ona birala drugacije sada kada je okusila i taj bogataski zivot. Imaju novac , ali ne zive kao ostali bogati ljudi, jer to nije za naseg coveka. A ona je i mlada da bi joj mozak blokirao , a i nije dugo na podrucju engleskog govornog prostora da bi zaboravila maternji.To se desava starijim koji su recimo 45 godina i vise , na nekom stranom govornom podrucju .

    • Anonimni

      Upoznao sam prof.dr Naoma sa Berkli univerziteta, koji je rodjwn u Novom Sadu i sa 4 godine u toku rata prebegao u Izrael a potom u Ameriku. Tecno govori nas jezik, pise oba pisma. Hm za postovanje.

  • gastarbeiter

    moji sinovi govore perfektno srpski iako su rodjeni i žive u Nemačkoj…..

  • Ana

    Stekla obrazovanje, verovatno na nekom prestižnom univerzitetu. Sigurna sam da se njen intelekt može meriti sa našom decom, genijalni ma, osvajačima medalja koji nemaju sredstva za dalje školovanje vani. Kome ona drži predavanja? Slušala sam, zvuči nepismeno, same floskule. Primitivka, ili što bi naš narod rekao „Našla se vila u čem nije bila“

  • Avetni Todor

    Najobičnije preseravanje! Kad već ne plaćaju porez Srbiji ,bilo bi lepo da zaborave i gde je Srbija.

  • Laki

    Folirantkinja!

  • Jovana

    Meni se iskreno veoma cesto desava da ne mogu da se setim idealne srpske reci kao zamene za englesku.Govorim spanski,engleski svakodnevno,a srpski ne toliko cesto tako da se vremenom i sama zateknem u situaciji da jednostavno ne mogu da se prisetim necega,prosto mozak zablokira,bez obzira sto je to moj maternji jezik. Tako da to nije nista iznenadjujuce.

  • Perica

    Izasla je ona iz sela, ali selo iz nje nikad nece.

  • Zoran Zemun

    Jadno i bedno. Nikakva tze da opravda ovako nesto. Isto kao i onaj tupavi a dedinju koji se smatra srpskim kraljem a ne zna nijednu nasu rec. Znam gastarbajtere koji rade napolju preko 40 godina i pricaju perfektno srpski i jezik zemlje u kojoj su kao i njihova deca, rodjena tamo, a cesto su iz mesovitih brakova…Ima ona stara poslovica stavis magarca u voz i posaljes ga Pariz, kad se vrati on opet magarac. …E Jelena, dzaba ti pare kad si skolu preskocila…

    • Believe me...

      Jezik se ne priča, nego govori!!! Toiliko ste sitni, zajedljivi, ljubomorni pljuvači, a niste otišli dalje od svog poljskog wc-a!! Jelena je svetska dama u pravom smislu, pametna, školovana i kulturna po svim kriterijumima za koje niste ni čuli…Uživajte u svojoj prostoti, a ona neka nastavi svoj život kako ga i živi… Nikada nećete shvatiti da je ona dika i slika naša, – vi jadnici!