Stiže još jedna Kardašijan beba: Najmlađa sestra trudna, čeka drugo dete

Kajli Džener uskoro će ponovno postati mama, javljaju američki tabloidi. Ova 24-godišnja milijarderka trudna je s dečkom Travisom Skotom, s kojim ima trogodišnju ćerkicu Stormi, više izvora je potvrdilo za Page Six i časopis People.

Izvori govore da je dugo vremena želela da mlađoj ćerki podari brata ili sestricu i da je cela porodica oduševljena srećnom vešću.

Ova novost potvrđena je nakon što je Kejtlin Džener u četvrtak podstakla spekulacije, objavivši da čeka još jedno unuče, ali ispostavilo se da je mislila na svog sina Burta Dženera, koji čeka treće dete s djevojkom Valeri Pitalo.

„Svi prijatelji me pitaju kada će drugo. Vole Stormi. Sigurno želim da joj podarim brata ili sestru, ali ne planiramo to“, izjavila je Kajli za Harper’s Bazaar u oktobru 2020.

Jednom prilikom je otkrila da joj je želja da ima sedmoro dece.

„Trudnoća nije šala, ozbiljna je i teška. Još nisam spremna za to“, dodala je.

Kajli je vezu sa reperom Skotom počela aprilu 2017., a uspešno je krila celu prvu trudnoću i potvrdila nagađanja tek nakon što se porodila.

„Bila sam mlada kad sam ostala trudna, lično mi je to puno značilo i nisam znala kako će reagovati javnost jer svi imaju svoje mišljenje. Odlučila sam da kroz to prođem sama“, otkrila je svoje razloge za skrivanje trudnoće voditelju Endiju Koenu.

Sa Skotom je raskidala, ali su ostali u prijateljskim odnosima pa su se ponovo pomirili.

Najmlađa sestra pokrenula je šuškanja o trudnoći kad se ovoga leta pojavila u par brojeva većoj majici. Nakon toga je objavila fotografiju sušija s avokadom, umesto sa sirovom ribom.

„Kajli jede suši bez ribe. Trudna je“, zaključili su odmah njeni fanovi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kajli Dženersestre kardašijantrudnoća
Komentari (0)
Dodaj komentar