Šveđanka Robyn potpisala za Jive

Švedska pevačica Robyn je potpisala ugovor sa diskografskom kućom Jive. 22-godišnja Šveđanka je startovala 1997, svojim hitovima “Do You Know (What It Takes)” i “Show Me Love”, koji su se visoko plasirali na top listama, a izdati su za BMG.

Robyn bi svoj treći album trebalo da izda u prvoj četvrtini 2002, a Jive će pokrivati sve teritorije izuzev Skandinavije, gde je i dalje aktuelan BMG. Za sledeće albume će isključiva prava imati Jive (uključujući i Skandinaviju).

Pre svog novog albuma, Robyn će se pojaviti na soundtrack za novi film “On the Line”, koji nastaje u produkciji firme A Happy Face, koju vode Lans Bas (Lance Bass) iz ‘N Sync-a i njihov menadžer Džoni Rajt (Johnny Wright). Soundtrack bi trebalo da se u prodaji pojavi 25. septembra, a film se u američkim bioskopima očekuje 28. septembra.

“Stvari koje mi predstoje će biti veliki izazov jer treba sve da uradim iz početka, ali drugačije i, naravno, bolje”, kaže Robyn i dodaje: “Ipak, srećna sam što se vraćam na posao. Puna sam nadahnuća i ‘gladi’ za muzikom”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar