Svet bruji o licu Demi Mur: Šta je to uradila? (foto)

Ispeglano lice bez bora, oslabljenu mimiku, kao i promenjen oblik glave – sve češće viđamo među slavnim ličnostima.

Nedavno je svet bio iznenađen promenom na licu glumca Bredlija Kupera na dodeli SAG nagrada u Los Anđelesu, a i Demi Mur upravo zbog toga opet privlači pažnju javnosti.

Glumica se pojavila se na reviji modne kuće Iv Sen Loran u Parizu u savršenoj kombinaciji. Blistala je u crnom kompletu koji su činile široke pantalone i sako ispod kog nije imala ništa, a poseban šarm odeći su dale plave rukavice.

Ono što su mnogi primetili jeste da Demi izgleda potpuno drugačije. Iako nije govorila o zahvatima, osveženo lice bilo je nemoguće ne primetit. Na njemu su nestali svi tragovi bora i posebno su joj istaknute jagodice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

demi murlice
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    A baš sam se pitao šta to i gde bruji toliko, nisam spavao celu noć od silnog brujanja.

  • Anonimni

    Sve je to skupo za nas obične ljude… sem ako se dobro napregnemo za zube! hehe

  • Darija

    Malo blaža verzija Donatele Versaće… ali, vremenom će je dostići.

  • Anonimni

    Nikada mi nece biti jasno ,iako nista nemam protiv estetske hirurgije,zasto podvrgavanje korekcijama sa svrhom lepseg izgleda ,smanjivanjem bora ili nekog nedostatka starenja dovodi do ovakvih ishoda o kojima se pise i cak se javne licnosti ,koje volimo zbog raznih doprinosa svetu filma,muzike ismevaju na neki nacin ,a nista se ne preduzima po pitanju objektivne mogucnosti da intervencije zaista pokazu svoju svrhu,kao sto se desava npr u stomatologiji,napredak u izgledu propalih zuba.

    • Anonimni

      Na putu je bez povratka …da se izobliči