Svi se smeju Bikovićevoj fotografiji sa porodicom (foto)

Miloš Biković našalio se sa pratiocima na društvenim mrežama kada je podelio fotografiju koju je naslovio kao svoju porodicu.

Naime, glumac se fotografisao pored pitomog konja koga je „zagrlio“, a prelepa životinja je odmah privukla pažnju.

„Jako je važno provoditi vreme sa porodicom“, pisalo je pored fotke.

„Izvinite, da li vam je to sestra?“, glasio je samo jedan od komentara, a Miloš je evidentno nasmejao mnoge ovim potezom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fotografijamiloš bikovićporodica
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Goran

    Opet ovaj bambi , negativac ,jadan on.

  • REBEKA

    Bikovic je za one koji ne znaju,velika nada ruske kinematografije.U Rusiji je dosta popularan,kako kod obicnih ljudi, tako i kod politickog establismenta rusije.U prosloj 2O19 godini,Predsednik Rusije,drug Putin,dosao je specijalno u Beograd,da bi Milosu Bikovicu urucio orden.!

    • bambi

      Steta sto 136 miliona rusa nemaju jednu takvu filmsku velicinu! I sta kazete, Putin, namenski, zbog nase megazvezde, licno dosao u Beograd, da mu celiva ruku i da mu uruci oreden! Da nije nasa megazvezda snimio neki film kako rusi oslobadjaju Berlin pa je on onaj sto kaci zastavu na Rajhstagu? E deco moja, danas uzmete npr. Kardasijan, vrtite je jedno 100.000 puta, zena koja predstavlja totalitarnog parazita u punom smislu reci, i ona postaje zvezda. Slicno vam je i sa ostalim ljudskim aktivnostima. Svedoci smo potresnih gubitaka velikih glumaca i ove i prosle godine, i one tamo, odlaze jedan po jedan,odlaze ljudi koji su ostavili neizbrisiv trag svojim mukotrpnim zivotnim izgaranjem na filmskom platnu. Ovo danas, svi glumci, nazovi glumci, traju po desetak u vrh glave dvadesetak godina i onda, kao sto to kapitalizam nalaze, jedni se brisu novi se pisu, show bussines. Zalosno, jadno i bedno.

    • Toma

      Pravi si covek imas srce i dusu a ko sta pise pa oni nisu izasli iz betona a kamoli videti konja

  • Anka Balkanka

    Za tebe je tata mata!

  • bambi

    Je li moze neko meni da objasni ko je ovaj Birkovic?