Tajna lepote Kejt Midlton je prirodni botoks koji briše bore poput igle

Prirodna lepota Kejt Midlton inspiracija je mnogim ženama, ali ukoliko ste mislili da ni britanski dvor ne koristi botoks, varate se. Koriste, ali prirodni botoks u obliku organskog preparata koji zapravo nema dodirnih tačaka sa botulinskim toksinom, koji se koristi za zatezanje lica.

Kejt Midlton ga upotrebljava godinama unazad, a njegova tajna je u spilantolu, koji je zapravo lokalni anestetik biljnog porekla. Dobra strana ovog proizvoda je to što se može koristiti i nekoliko puta dnevno, a njegov učinak je tako moćan da može potpuno da umanji bore oko očiju na skoro sat vremena, piše Magazin Novosti.

Redovnom primenom, lice se neguje i umanjuju bore i nesavršenosti na duže staze. Spilantol je isključivo kozmetički sastojak. Reč je o takozvanoj masnoj kiselini koja se dobija iz biljke Acmella oleracea i popunjava sitne bore i prve znakove starenja na licu.

Spilantol se nalazi i u nekim popularnim kozmetičkim preparatima. Ipak, ovaj sastojak primenjuje se tek nakon što prođe obradu i izdvajanje ekstrakta u laboratorijskim uslovima, odnosno, nije preporuka da koristite samu biljku.

Spilantol se dodaje u serume i kreme i koristi se jednostavno – tako što ih nežno umasirate u lice. Takođe, preporuka je da ga koristite i sa drugim anti age preparatima kao što su hijaluronska kiselina, vitamin C ili retinol kako biste osigurali najbolje rezultate, baš kao što to radi i Kejt Midlton.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kejt Midltonlepotalicenega
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • KATERINA

    KAko da dodzem do malo bora koje IH imam na licu