Tajna mladolikog izgleda Džej Lo krije se u namirnici koju svi imamo kod kuće

Iako samo što nije proslavila 53. rođendan, Dženifer Lopez još uvek izgleda izrazito mladoliko i negovano.

Zapravo, izgleda kao da je za nju vreme prestalo da teče pre dvadesetak godina, a iako su mnogi uvereni da se tajna njene mladolikosti krije u skupocenim tretmanima i proizvodima koje mnoge obične smrtnice ne mogu da priušte, ona je sigurna da je tajna u njenom načinu života i određenim navikama kojih se obavezno pridržava još od mladih dana, ali i u genima koje je i sama više puta komentarisala.

‘Moram priznati da imam dobre gene. Moja mama i baka su imale prelepu kožu, a samim tim i ja sam imala sreću’, otkrila je.

Dobro je poznato da Džej Lo redovno vežba i pazi na ishranu, a uz to nikada na spavanje ne odlazi bez da temeljno očisti lice, a nakon čega nanosi noćnu kremu. Lice temeljno čisti i uvek nakon vežbanja jer ne može da podnese osećaj da joj lice nije čisto.

Dženifer nikada ne konzumira alkohol i cigarete i uopšteno živi jako zdravo, a uverena je da kvalitetan i redovan san za nju čini čuda pa tako svakog dana nastoji da spava barem 8 sati, iako bi kaže volela spavati sat do dva vremena duže. Vodi računa da uz sebe uvek ima sveže vode, da jede dovoljno svežeg voća i povrća i da unosom suplemenata unese dovoljno svih potrebnih vitamina i minerala.

Kada je njena koža u pitanju, pre svakog važnog događanja obavezno koristi hidratantne maske za lice, a na suncu se nikada neće pojaviti bez da je kožu zaštitila zaštitnim faktorom koji koristi još od prvih dana punoletnosti. ‘To je jedna od mojih najvećih tajni koju većina ne shvata ozbiljno.  Naša koža svaki dan prolazi kroz oštećenja, ne samo od sunca, nego i okoline. Morate toga biti svesni i zaštititi se’, poručila je.

Osim spomenutoga, Džej Lo više od ičega veruje u maslinovo ulje i sve njegove blagodeti, i to u tolikoj meri da je ta čarobna namirnica koju skoro svi imamo kod kuće baza kompletne njene JLo Beauty kolekcije. ‘Ono je poput tajnog sastojka prirode koji jednostavno ne koristimo dovoljno, a takođe ne želimo ni da mirišemo kao salata pa i ne koristimo na sebi ovo ulje’, komentarisala je Dženifer nedavno i dodala da ona preporučuje njegovu upotrebu za hidrataciju kože, kosu, ali i antioksidativnu zaštitu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzenifer lopezmladolikost
Komentari (0)
Dodaj komentar