Tajne ‘Seksa i grada’: Činjenice o kultnoj seriji koje sigurno niste znali

Iako se popularna serija ‘Seks i grad’ reprizirala nebrojeno puta, neke stvari ni najvernije obožavateljke nisu uočile. Ove činjenice koje znaju samo retki.

Razlog zbog kog Keri voli odeću

Glavnu junakinju viđali smo u raznim modnim kombinacijama koje su gledateljke obožavale. Ipak, Keri koju je tumačila Sara Džesika Parker (52) nikad nismo videli golu. Razlog je to da je Parker potpisala ugovor u kome piše da se neće pojaviti gola u seriji.

Suknja od tila za 5 dolara

Najpoznatiji modna kombinacija u popularnoj televizijskoj seriji zasigurno je ružičasta suknjica od tila u kojoj se na uvodnoj špici pojavljuje Bredšo. Iako su neki mislili da ovu suknju potpisuje neki slavni modni dizajner, kostimografkinja serije otkrila je da je suknja od tila koštala samo pet dolara, a istu takvu sada prodaje na svom web shopu po ceni od 140 dolara

Sve Mirandine minđuše su na klipsu

Glumica Sintija Nikson (51) koja glumi Mirandu nema probušene uši, i nije nameravala da ih probuši pa se filmska ekipa morala pobrinuti da joj nabavi naušnice na klipsu.

U seriji je trebala glumiti Viktoria Bekam

Ponuđena joj je uloga, ali je morala odbiti jer je tada bila na turneji sa svojom grupom Spajs Girls. Ipak, kad se Samanta susrela sa svojom prijateljicom Fibi koju je igrala Geri Holivel (45), Viktoria je bila u toj kući.

Uvek drugačija odeća

Krpice i modne kombinacije u epizodama su drugačije, odnosno ni jednom se u seriji nije pojavila ista odeća. Ipak, postoji iznimka. Keri je u poslednjoj epizodi nosila krzneni kaput koji je imala na sebi i u prvoj epizodi.

Ljubav prema štiklama

Sara Džesika Parker i Kim Catral (61) u visokim petama provodile su ceo dan, a Kim je jednom izjavila da se više oseća kao Samanta kada ih nosi. Naime, u njima je bila i kad nisu snimali.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kim katralsara dzesika parkerseks i grad
Komentari (0)
Dodaj komentar