Teške životne odluke: Poznati koji su morali da se odreknu svoje dece

Rozen Bar

Glumica je svoju kćerku Brendi dala na usvajanje kada je imala 18 godina jer nije mogla da je izdržava. Kada se proslavila, kontaktirao je jedan tabloid pa su je obavestili da su joj pronašli kćerku.

Rozen i Brendi tada su ponovo postale porodica, a Brendi je počela da radi kao asistent u produkciji hit serije ‘Rozen’. Bar ima još troje dece sa prvim suprugom Bilom Pentlandom i sina Baka sa trećim suprugom Benom Tomasom.

Džoni Mičel

Kada je bila u radnim dvadesetim godinama, muzičarka je rodila kćerku Keli, koju je dala na usvajanje. Keli je svoju majku upoznala tek 2011. godine. Mičel je imala dva braka iza sebe, ali više nikada nije imala decu.

Pati Smit

Pank muzičarka svoju je prvu kćerku dala na usvajanje 1967., kada je imala 21 godinu. Kasnije je imala još dvoje dece sa suprugom Fredom Smitom, sina Džeksona i kćerku Džes.

Rod Stjuart

Slavni muzičar je sa devojkom Suzanom Bofi dobio kćerku Saru, ali par je bio mlad i u besparici pa su dete dali na usvajanje. Stjuart se kasnije ponovo povezao sa Sarom pa su ostali u dobrim odnosima. Rod je bio u tri braka, u kojima je dobio još šestoro dece.

Albert Ajnštajn

Mnogi veruju da je slavni fizičar svoju kćerku Lisel, koju je dobio sa prvom suprugom Milevom Marić 1902. godine, dao na usvajanje. Postoji i teorija da je umrla kao dete od upale grla.

Ajnštajn je sa Milevom kasnije dobio još dva sina, Hansa i Eduarda.

Klerk Gejbl

Glumac je imao aferu sa koleginicom Loretom Jang 1935. godine za vreme snimanja filma ‘Zov divljine’, a navodna romansa se završila trudnoćom. Glumica je trudnoću skrivala pa je otputovala u Evropu. Loreta je njihovu kćerku Džudi rodila u Kaliforniji i odmah je dala na usvajanje.

Godinu i po dana kasnije, vratila se po nju u sirotište i legalno je usvojila. Iako je Džudi nedoljivo podsećala na Gejbla, on je nikada nije priznao.

Loreta se navodno pre smrti poverila prijateljici i rekla da sa Klerkom nikada nije imala aferu, nego da je glumac jednom silovao. Gejbl je bio u braku pet puta. Njegova poslednja supruga Kej Vilijams rodila mu je sina Džona Gejbla četiri meseca pre njegove smrti, prenosi portal 24sata.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decaroditeljiusvajanje
Komentari (0)
Dodaj komentar