„The Women“ i „Ghost town“ u bioskopima

Na šestom mestu liste prošle nedelje našao se novi film Tajlera Perija – "The Family That Preys". Glavne uloge poverene su Alfre Vudard (Alfre Woodard), Keti Bejts (Kathy Bates), Šejni Lejtan (Sanaa Lathan), KiDi Striklandu (KaDee Strickland) i Kolu Hauzeru (Cole Hauser).
Bogatašica Šarlot Kartrajt (Bejts) i njena bliska prijateljica Alis Prat (Vudard), žena iz radničke klase s visokim idealima, neguju svoje prijateljstvo mnogo godina. Međutim, obe porodice ovih dveju jakih žena uskoro nailaze na teške dane. Kada tajne očinstva, bračna neverstva, pohlepa i sumnjivi poslovi zaprete da unište obe porodice, Šarlot i Alis odlučuju da pobegnu od svega i otisnu se na put kako bi ponovo pronašle same sebe i način da spreče propadanje svojih porodica.
Na sedmom mestu liste je film "The Women" Dajane Ingliš (Diane English), u kom glavne uloge tumače Meg Rajan (Meg Ryan), Anet Bening (Annette Bening), Eva Mendez (Eva Mendes), Debra Mesing (Debra Messing) i Džada Pinket Smit (Jada Pinkett-Smith).
U njujorškom svetu visoke mode i izdavaštva čini se da Meri Hajns (Rajan) ima sve – prelepu kuću u predgrađu, bogatog muža finansijera, jedanaestogodišnju ćerku i posao kreatora odeće u očevoj uspešnoj kompaniji. Njena najbolja prijateljica Silvi Fouler (Bening) takođe živi na zavidnom nivou – urednica je poznatog modnog časopisa, poseduje ormane pune najbolje garderobe i važi za pravog arbitra dobrog ukusa u najvišim njujorškim modnim krugovima. Ali kad se Merin suprug upusti u vezu sa zavodljivom Kristal Alen (Mendez), koja radi u parfimeriji na Saks petoj aveniji, Merino i Silvino prijateljstvo biće stavljeno na test. Ostale gospođe iz visokog društva najpre se okreću ogovaranju, a zatim preispitivanju sopstvenih odnosa i ljubavnih veza, pre svih Edi Koen (Mesing) i Aleks Fišer (Pinket-Smit).
Osmo mesto liste zauzeo je film "Ghost town" Dejvida Kepa (David Koepp), u kome glavne uloge tumače Riki Garvais (Ricky Gervais), Greg Kinir (Greg Kinnear) i Tea Leoni (Tea Leoni). Bertram Pinkus ne ume s ljudima. On iznenada umire, ali ga na klinici posle nekoliko minuta vraćaju u život. On uskoro shvata da ima uznemirujuću novu sposobnost – može da razgovara s duhovima. Najuporniji među njima je Frenk (Kinir), koji preko njega na sve načine pokušava da rasturi skori brak svoje udovice Gven (Leoni). Pinkus će se tako naći usred ljubavnog trougla koji spaja dva sveta.
Glumac Ed Haris (Ed Harris) okušao se kao reditelj i scenarista u filmu "Appaloosa", koji je prošle nedelje prikazivan kao limitirano izdanje. Kostimirana drama Kire Najtli (Keira Knightley) "The Duchess" takođe se prikazuje u samo nekoliko bioskopa u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

amerikafilmfilmovitop-liste
Komentari (0)
Dodaj komentar