Tinejdžerska zvezda Bruk Alison postaje online savetnik za odrastanje

Američka tinejdžerska pop zvezda Bruk Alison (Brooke Allison), kojoj je svega 14 godina, prihvatila se, pored muzike, a kao i u svakoj iz mora nebuloznih priča o zvezdama-tinejdžerima, još jednog posla: postaće “Savetnik za odrastanje” na novom delu AOL-ovog Kids Only sajta. Izbor Alisonove je bio sasvim prirodna stvar, jer se na njenom singlu “The Kiss-Off (Goodbye)” nalazi prepoznatljivi zvuk “za doviđenja” koji korisnici čuju kada se isključuju sa AOL-a.

“To je pokrenulo celu stvar”, kaže Alisonova, dodajući: “Dobili smo dozvolu od AOL-a da zvuk ‘za doviđenja’ koristimo u pesmi, a onda su nas pozvali ponovo i rekli mi za novi sajt. Odmah sam pomislila da se radi o sjajnoj ideji, jer deca između 9 i 12 godina još uvek nisu baš tinejdžeri, ali nisu više ni tako mala, pa je odlično da imaju poseban sajt”.

Ovaj novi deo Kids Only sajta sadržaće muzičke spotove, table za poruke (message boards) i razne vesti i zanimljivosti o modi, zdravlju, sportu i drugim stvarima koje bi mogle interesovati decu ovog uzrasta. Takođe je prisutan i link za audio snimak i video spot za “The Kiss Off”, kao i biografske informacije o Alisonovoj i njena foto galerija.

Da u ovoj priči sve buja od političke korektnosti i sweet-little-girls stila, pokazuju i sledeće rečenice mlađahne Bruk: “Planiram da napravim i ‘Dragi dnevniče’ odeljak, u kojem će moći da se vidi šta sam radila svake nedelje”, kaže tinejdžerska zvezda, i dodaje: “Ljudi će moći da mi postavljaju pitanja o bilo čemu što im se događa, a ja ću im odgovarati. Trenutno pravim savete za bezbedno leto – izbegavanje droga i alkohola i slične stvari”.

Kada je u pitanju njeno sopstveno leto, Alisonova kaže da planira put radi promocije svog novog albuma: “Definitivno idem na turneju. Dobili smo mnoštvo fantastičnih ponuda i još uvek biramo onu koja bi nam delovala najbolje. Ono što je sigurno je da će turneje biti, a podrobnija obaveštenja će biti istaknuta na sajtu čim mi budu poznati svi detalji o tome sa kim ćemo biti na turneji”.

Singl “The Kiss-Off (Goodbye)” je u junu (kada se i pojavio) dostigao 28. mesto Billboard-ove Hot 100 liste singlova. I dok su na njenom prvencu “Brooke Allison” tekstove i pesme pisali Mya, Robert Palmer (Robert Palmer) i Meredit Bruks (Meredith Brooks), Bruk kaže da namerava da već na svom sledećem projektu preuzme i taj deo posla: “Za drugi album pišem većinu pesama, ako ne i sve. Ako uživaš u pisanju, onda nikad ne prestaješ sa tim, tako da ja stalno radim na tome”, samouvereno zaključuje Alisonova, samo još kad bi nam rastumačila skrivenu mudrost poslednje rečenice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar