„Toliko se zategla da više ne liči na sebe“: Pevačicu se uništila operacijama (foto)

Nakon što se pojavila na dodeli Gremi nagrada, Gven Stefani se našla na meti mnogih na društevim mrežama zbog svog „zamrznutog“ izgleda.

Pevačica je crvenim tepihom prošetala u društvu dečka Blejka Šeltona, obučena u kratku Dolče i Gabana haljini optočenoj biserima, a na nogama je imala duge čizme bež boje. Šminka je bila minimalna, uz nude usne i naglašene trepavice i muzička zvezda je pobrala mnoge pohvale za svoj celokupni stajling.

Međutim, mnogi tvrde da su teško prepoznali 50-godišnju Gvena, a sve zbog velikog broja estetskih operacija kojima se, navodno, podvrgla. Fotografije izbliza zaista svedoče da iako na pragu šeste decenije, pevačica nema apsolutno nijednu boru, a upoređujući fotografije od pre jedne decenije, vidljive su određene promene na njenom licu.

Gven je godinama unazad bila prepoznatljiva po crvenom karminu i ajlajneru, a na dodeli nagrada je došla našminkana u mnogo nežnijim nijansama, što se takođe nije dopalo njenoj publici, jer smatraju da je na taj način izgubila svoj identitet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

estetske operacijegwen stefani
Komentari (0)
Dodaj komentar