Tom Kruz ima pomalo bizaran običaj za svaki Božić i svi ga obožavaju zbog toga (foto)

Glumica Kobi Smulders, našoj publici najpoznatija po ulozi Robin u humorističnoj seriji „Kako sam upoznao vašu majku“, gostovala je u emisiji američkog komičara Džimi Falona. U razgovoru su se između ostalog dotakli nadolazećih božićnih praznika, a posebno interesovanje publike izazvalo je njeno oduševljenje poklonom koji joj Tom Kruz svako godine šalje za Božić. Naime, glumica je s Tomom 2016. godine snimala film „Jack Reacher“ te od tada gaje dobre odnose.

Zanimljiv božićni poklon

Kobi je otkrila da joj glumac svakog Božića pošalje ni manje ni više nego kolač. „To je kolač od bele čokolade i kokosa i moram priznati da je preukusan“, otkrila je. Publiku u studiju nasmejala je iskrenim priznanjem da se jako raduje tom kolaču. „Držim ga u frižideru i potraje mi do marta jer svako malo uzmem tek komadić. Ne znam zašto, nisam ni ljubiteljka slatkog, ali taj kolač je sjajan!“ – dodala je sa osmehom. Voditelj Džimi Falon je takođe priznao da i on pre Božića dobija „Kolač Toma Kruza“.

Spomenuti kolač prekriven je glazurom od bele čokolade i seckanog kokosa, a može se nabaciti u Doan’s Bakery u kalifornijskom Woodland Hillsu.

Tradiciju slanja ovog kolača svojim prijateljima iz sveta poznatih i slavnih Tom poštuje već nekoliko godina. Do sad su se poklonom od slavnog glumca javno pohvalili Kristen Danst, Henri Kevil i Džejms Korden.

A zašto se baš odlučio za takav poklon?

Da ova vest nije neslana šala, u jednom televizijskom intervjuu potvrdio je i sam Tom Kruz. Slavni glumac priznao je da kolač za božićne praznike šalje široj listi poznanika, a razlog zbog kojeg to radi je pomalo neobičan.“Obožavam slatko, ali ga izbegavam zbog treninga i pripreme koju prolazim zbog snimanja – zato ga šaljem svima“, otkrio je. Izgleda kako u ovom poklonu zaista svi uživaju!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

božićobičajtom kruz
Komentari (0)
Dodaj komentar