„Tropska oluja“ u septembru

Početkom avgusta u Americi će debitovati nova komedija u režiji glumca i reditelja Bena Stilera (Ben Stiller). Reč je o filmu "Tropska oluja" ("Tropic Thunder"), koji će u domaćim bioskopima premijerno biti prikazan 25. septembra.
U ovoj akcionoj komediji Stiler se poigrao razmaženim holivudskim zvezdama i napravio parodiju na prilike u Holivudu. Dodelivši svojim glumcima sasvim nelogične uloge, Stiler je osigurao i dodatni humor. Sam Stiler igra Taga Spidmena, filmsku zvezdu na zalasku karijere, čiji je poslednji očajnički pokušaj da dostigne oskarovsku slavu bio da igra retardiranog dečaka s farme koji ima sposobnost da priča sa životinjama. Džek Blek (Jack Black) igra Džefa Portnoja, debelog plavušana čiji su filmovi zanimljivi samo odurnim tinejdžerima.
Ipak, zvezda filma je Robert Dauni Džunior (Robert Downey Jr.), koji tumači lik petostrukog oskarovca Kirka Lazarusa. Lazarus je pravi metodični glumac koji ne preza ni od čega da bi uverljivo prikazao traženi lik. Ovog puta on ide toliko daleko da je hirurški potamneo svoju kožu, a uz to nosi i čitav niz različitih fizičkih pomagala. Brendon Džekson (Brandon T. Jackson) igra repera Alpa Ćina (izgovorite u sebi polako), koji odlučuje da se okuša i na glumačkom polju budući da je s lakoćom pokorio muzičko i marketinško tržište. Tom Kruz (Tom Cruise) ima jako malu ulogu u filmu i potpuno je maskiran, tako da je režiser to najavio kao iznenađenje.
Razmažene holivudske zvezde dobijaju uloge u novom ratnom filmu za koji se već unapred priča da će biti najskuplji ratni film svih vremena. Kada troškovi stravično porastu, studio odlučuje da je bolje otkazati snimanje. U ovom svojevrsnom filmu unutar filma frustrirani režiser, suočen s odlukom studija, odlučuje da glumce stavi u pravi rat. On čitavu produkciju pomera duboko u srce džungle jugoistočne Azije, gde će uobražene zvezde susresti prave loše momke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

akcijaben stilerfilmfilmkomedijatropska oluja
Komentari (0)
Dodaj komentar