Tuga: ovako danas izgledaju noge jedne od najlepših žena sveta (foto)

Iako se o kilaži i zdravstvenom stanju Andželine Džoli (Angelina Jolie) uveliko priča se već nekoliko godina, glumica se s vremena na vreme pojavi u javnosti vedra i nasmejana kako bi pokazala da je sa njom sve u redu.

Andželina Džoli ima – paralizu lica: kakve su prognoze?

Posle dužeg vremena glumica je nedavno izašla pred javnost u haljini iznad kolena, a fotografije su brzinom svetlosti obišle planetu i zapalile društvene mreže.

Razlog – glumičine noge – toliko mršave da je ljudi (zlobnici?)  sažaljevaju.

Pa ipak, iako je verovatno i sama svesna koliki problem ima sa kilažom, Andželina se na događaju „Directors Guild of America“ pojavila sa širokim osmehom i vidno raspoložena ljubazno razgovarala sa okupljenim ljudima, strpljivo dajući autograme.

Dokazala je da vedrom duhu ne može ništa da naškodi, ali i da bolest ne bira!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

andzelina dzoliangelina jolie
Komentari (10)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ti nisi video pravu zenu u zivotu. Da krava nosi gace nebi video ni ribu.

  • ANDREJ

    Zaista je neverovatno,koliko zlobnih ljudi,“seta“ ovom nasom lepom zemljom.Reci nesto ruzno,o zeni koja vec dugo vremena slovi za najlepsu zenu na planeti zemlji.Oci i usne Andzelike Zoli,nemaju premca.Njen pogled kod muskaraca izaziva takav utisak,da ostavlja trajan pecat.Ja sam bio jedan od srecnika,koji je imao tu milost Bozju,da sam je sreo u Sarajevu,kada je snimala tj.rezirala jedan film.Osinula me je pogledom svojih ociju dostojnih jedne boginje.Nisam se oporavio ni do danasnjih dana,i ako je proslo od toga momenta,vec nekoliko godina.Njen pogled,pogled tih ociju koje nema niko osim nje,urezale us mi se u mozak.Vise ni jednu zenu ne mogu da volim.Moje srce,moje misli samo su o Njoj.Andzelika Boginjo…za jedan Tvoj poljubac…bio bih spreman, da se odreknem ostatka zivota.!!!!

  • Radoslav Radovic

    Tuga je sto ovakav jedan list pise o nogama jedne opajdare koja nema pojma o zivotu. Ima milion boljih i vaznijih tema o kojima vrijedi pisati.

  • Anonimni

    Tuga je da ovakav jedal list pise o nogama nekakve jade koja nema pojma o zivotu.Ima milion pamernih stvari o kojima vrijedi pisati.

  • Ena

    Bog ne kaznjava nikoga vi glu..pavi nevernici.znate samo lupati, a u glavama nista.Svako ima pravo da kaze sta zeli , samo bez uvreda.OK..

  • Anonimni

    Gospod ne kaznjava, samo iskusava. A to da su Srbi vise na nebesima privilegovani je cist sovinizam prema drugim narodima.Paravi hriscanin, Srbin ili ne ovako nikada nesto ne bi pomislio a kamoli napisao.

  • Anonimni

    Bog je kaznjava srbi su sveti narod ne diraj ih

  • jasna

    tuga je ..što mnogi u svijetu gladuju….

  • Anonimni

    Tako je, ko je šljivi! Idemo mi da spašavamo naš narod od ovih koji kontrolišu način našeg razmišljanja. Okanimo se ovih besmislenih „vesti“ i krenimo da menjamo sopstveni način života. Osvestimo se da ne bi bilo prekasno.

  • batamrca

    koga zabole u srbiji za tu gusku