Tužni prizori s jezera: Porodica i bivši muž nestale glumice ušli u vodu (foto)

Porodica zvezde serije „Glee“, 33-godišnje Naje Rivere, ne može da se pomiri s činjenicom da vlasti još uvek ne uspevaju da je pronađu nakon što je prošle srede nestala na jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji.

Rivera je unajmila brod i krenula sa 4-godišnjim sinom Džosijem na jezero odakle se nije vratila. Usledila je potraga i oko četiri sata poslepodne po lokalnom vremenu brod je pronađen. U njemu je bio dečak, ali ne i glumica koja se nije vratila na brod nakon što je sa sinom plivala u jezeru.

Potraga bezuspešno traje već nekoliko dana, a Najina majka, otac, prijatelji i bivši suprug Rajan Dorsi stigli su na mesto njenog nestanka i potom su ušli u jezero i dozivali je u suzama.

Dejli Mejl piše da je porodica ceo dan bila na jezeru, tešeći i ohrabrujući jedni druge, a glumičini otac i brat su obučeni zaplivali i pokušavali da saznaju šta se desilo sa njihovom voljenom ćerkom i sestrom.

Policija i istražitelji ne dele njihovu nadu da će glumicu pronaći živu, naročito nakon što su snimci sa nadzornih kamera pokazali kako ulazi u brod sa sinom, a istražitelji su kasnije na njemu pronašli samo dečaka i prsluk za spašavanje.

Potragu otežava i činjenica da je voda u jezeru jako mutna, prljava i puna vodenog bilja u koje se ljudsko telo može lako zapetljati i ostati neprimećeno jako dugo vremena, objavile su vlasti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumicanaja riveraporodica
Komentari (0)
Dodaj komentar