U čast princeze Dajane: Svi veruju da će Megan i Hari ovako nazvati sina

Nakon vesti da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa Hari i Megan dobili sina, građani Velike Britanije počeli su masovno da se klade koje ime će dodeliti novorođenčetu.

Budući da imena Dijana i Alegra nisu više u opticaju, pošto se rodio dečak, građani se klade na imena Aleksandar i Oliver, prenosi Independent.

Ipak, trenutno najpopularniji izbor su imena Spenser, sa kvotom 4-1,  Artur sa kvotom 5-1, ali i Filip sa kvotom 6-1. Spenser je bilo devojačko prezime majke princa Harija, princeze Dajane, pa mediji veruju da par na ovaj način želi da joj oda počast.

U kraljevskoj lozi ime Artur se pojavljivalo nekoliko puta, a ima ga u svom imenu i najmlađe dete princa Vilijama, princ Luis.

Albert je najpopularnije ime kraljevske familije, a u igri se pojavljuje i ime Džejms, koje za sada ima kvotu 8:1. Imena Aleksandar i Alfred imaju kvotu 10:1.

Neka od imena koja najverovatnije neće biti izabrana, a na koje se građani klade su imena Donald sa kvotom 1000:1 i Epl (200:1). Prinčevski par saopštio je juče da još nisu odlučili koje će ime da daju prvom sinu, ali da imaju kao opcije nekoliko imena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebaimekraljevska porodicamegan marklprinc Hari
Komentari (0)
Dodaj komentar