U šetnji sa decom kao na crveni tepih: Anđelina puca od elegancije (foto)

Jedna od najlepših žena Holivuda, Anđelina Džoli (43) već godinama njeguje klasični i monohromatski stil, a jednostavni krojevi i neutralne boje, slažu se mnogi, samo još dodatno naglašavaju njenu prirodnu lepotu i eleganciju.

Američka glumica definitivno ne može proći nezapaženo gde god da se pojavi, a tako je bilo i tokom proteklog vikenda, koji je zvezda filma „Grdana“ iskoristila za druženje sa porodicom.

Posle obavljenog šopinga, brižna majka decu je odvela na sladoled, a Anđelina je blistala u dugačkoj lepršavoj bež haljini. Međutim, mnogi su zaključili da je njena odeća ipak bila prikladnija za neku svečaniju priliku, možda čak i za crveni tepih.

Glumica je glamurozni popodnevni izgled upotpunila sunčanim naočarama, decentnim naušnicama i trendi torbom, a kosu je skupila u ležernu punđu.

S obzirom na to da je deo javnosti već neko vreme „razapinje“ zbog mršavosti, čini se da glumica namerno bira širu odeću kako bi stala na kraj zlim jezicima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

andjelina džoli
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    ona je veliki neprijatelj srba i ne vidim zašto pišete o njoj u afirmativnom obliku….ona je zlo…definitivno

  • bambi

    Ja sam rekao da se o ovome stvoru vise ne pise. Sta je sve radila u fazi bombardovanja nase dece i beba. Kako mozete da pisete o njoj? Gde vam je malo dostojanstva, malo samilosti? Sram da vas bude. Narkomanka jedna istetovirana. Neda svojoj rodjenoj deci ni oca da vide. Odvratno. Nakaza ovozemaljska.

  • Anonimni

    Po kila silikona u ustima, 2 kila u sisama…